Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

A.Juškēvičs: "Šodien nospēlējām ļoti slikti"

A.Juškēvičs: "Šodien nospēlējām ļoti slikti"
Ainārs Juškēvičs
Foto: Florbolam.lv

Portāls Sportacentrs.com jau ziņoja par to, ka šodien notika Hipolīzings Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas pirmā finālspēle, kurā Rīgas "RTU/Inspecta" ar 7:6 uzvarēja Cēsu "Lekringu". Pēc spēles sazinājāmies ar abu komandu kapteiņiem – Aināru Juškēviču un Mārtiņu Rajecki, lai uzzinātu viņu komentārus par pirmo cīņu.

Ainārs Juškēvičs (RTU/Inspecta) bija ļoti paškritisks: "Atklāti sakot, šodien mēs nospēlējām ļoti slikti, un labi, ka mums tomēr izdevās uzvarēt. Jau pirmajā periodā "Lekrings" spēlēja ļoti ātru un agresīvu florbolu. Mēs tam nebijām īsti gatavi, sevišķi pirmā maiņa. Paradoksāli, bet tieši mūsu pirmajam pieciniekam, kurā spēlēju arī es, pirmās trešdaļas laikā tika iemesti trīs goli, viens no tiem gan brīdī, kad bijām skaitliskajā mazākumā. Pārtraukumā izrunājāmies un izanalizējām savas kļūdas, par laimi vēl pietika laika, lai tās izlabotu.".

"Kopumā jāsaka, ka spēlē bija ļoti līdzīga, bet beigās vairāk paveicās mums. Rīt būs jauna diena un jauna spēle. Galvenais – mums jācenšas spēlēt ar pilnu atdevi jau no pašām pirmajām sekundēm. Tā ir tāda neliela "RTU/Inspecta" problēma, ka maču sākumā mēs bieži vien cenšamies nedaudz pietaupīt spēkus. Runājot par abu komandu vārtsargiem, piekritīšu, ka viņi šodien nebija redzamākie spēlētāji laukumā, lai gan vienu otru reizi glāba savas komandas no reāliem vārtu zaudējumiem.", sarunas noslēgumā teica Juškēvičs, piebilzdams, ka viņa komandas vārtsargs Andis Blinds sēž blakus, tādēļ īpaši jāpiedomā, ko saka...

Mārtiņš Rajeckis (Lekrings), runājot par zaudējuma iemesliem, bija ļoti konkrēts: "Neuzvarējām, jo pārāk daudz kļūdījāmies laukuma vidusdaļā, bet pretinieki bija pietiekoši meistarīgi, lai šīs mūsu kļūdas prastu izmantot savā labā. Domāju, ka treneris līdz rītdienai būs izanalizējis šodienas maču un sagatavojis mums atbilstošu spēles plānu, ko atliks tikai realizēt.".

Jautāts, cik mači būs nepieciešami, lai noskaidrotu Latvijas čempionāta uzvarētājus, Mārtiņš Rajeckis atbildēja, ka ar prognozēšanu lai nodarbojas citi, viņš ir pārliecināts tikai par vienu – tas nenotiks četrās spēlēs.


, 2010-04-03 21:55, pirms 14 gadiem
Pēc spēles sazinājāmies ar abu komandu kapteiņiem – Aināru Juškēviču un Mārtiņu Ratnieku, lai uzzinātu viņu komentārus par pirmo cīņu.

Mārtiņu Rajecki
, 2010-04-03 22:00, pirms 14 gadiem
Čiigāns no tirgus rakstīja: Pēc spēles sazinājāmies ar abu komandu kapteiņiem – Aināru Juškēviču un Mārtiņu Ratnieku, lai uzzinātu viņu komentārus par pirmo cīņu.

Mārtiņu Rajecki
Pārmet krustu...
, 2010-04-04 00:42, pirms 14 gadiem
Martins...,um vinja brali the best....
Latvieši ar zelta medaļām un čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
8

Latvieši kļūst par pirmajiem pasaules čempioniem 3x3 florbolā

Šodien Somijas pilsētā Lahti noslēdzās 1. pasaules čempionāts florbolā 3 pret 3. Par pasaules čempioni 29 vīriešu izlašu konkurencē kļuva Latvijas valstsvienība, ar zelta burtiem ierakstot savu vārdu pasaules florbola vēsturē. Trillera cienīgā finālspēlē mūsējie pēcspēles metienos pārspēja florbola lielvalsts Zviedrijas komandu (10:9 PS). Izcīnītā zelta medaļa ir pirmā mūsu valsts godalga pasaules čempionātos florbolā.
Latvijas junioru izlase pēc uzvaras pār vācietēm. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Juniores pārliecinoši pārspēj vācietes un finišē 9. vietā

Šodien Somijas pilsētā Lahti savu pēdējo spēli pasaules čempionāta florbolā finālturnīrā aizvadīja Latvijas U19 sieviešu izlase, kas mačā par 9. vietu ar 6:2 pieveica Vācijas valstsvienību. Rezultatīvākās mūsu komandā ar 3 (1+2) punktiem katrai bija Elīna Dīce un Madlēna Rozīte, bet labākās spēlētājas balvu saņēma vārtsardze Allana Kolosova, kura atvairīja 15 no 17 pretinieču metieniem.
Latvijas izlases rezultatīvākā spēlētāja Elīna Dīce cīņā ar dānietēm. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Juniores zaudē dānietēm un atkāpjas uz B divīziju

Šodien Somijas pilsētā Lahti notiekošajā pasaules čempionātā florbolā sieviešu U19 izlasēm ļoti sāpīgu zaudējumu piedzīvoja mūsu juniores, kas izslēgšanas spēlē ar 4:5 piekāpās Dānijas valstsvienībai, izkrītot no A divīzijas. Trīs rezultatīvas piespēles Elīnas Dīces kontā, divus vārtus guva Marta Reke, bet labākās spēlētājas balvu saņēma pirmā gola autore Madlēna Rozīte.