Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Triobet" florbola līgai pieteikušās desmit komandas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Triobet" florbola līgai pieteikušās desmit komandas
Epizode no pagājušās sezonas spēles: ''ASK/Lielvārde'' - ''Talsi".
Foto: Ritvars Raits

31. jūlijā noslēdzās oficiālais komandu pieteikumu iesniegšanas termiņš "Triobet Florbola līgā", taču pēc vairāku klubu lūguma pieteikšanās laiks pagarināts līdz 14.augustam.

Pašlaik pirmajai "Triobet Florbola līgas" sezonai pieteikušās desmit komandas, starp kurām ir arī piecas Latvijas čempionāta virslīgas komandas, kas savu apņemšanos startēt čempionātā izteica jau iepriekš. Tās ir "Talsi", "Ķekava", "Pārgauja", "Lielvārde" un "FK Rīga". Ambiciozi mērķi noteikti būs arī FK "Jūrmala" komandai, kā arī trim komandām, kas biežāk spēlējušas Rīgas čempionātā – "Ropaži", "Latvijas Universitāte" un "Devils United". Kā ''tumšais zirdziņš'' turnīrā piedalīsies komanda "Spuņciems".

Vēlmi startēt "Triobet Florbola līgā" izteikušas vēl vairākas komandas (starp kurām ir arī pāris Virslīgas klubi), taču pašlaik vēl tiek meklētas finanses startam līgā. Tādēļ komandas ir lūgušas vēl nedaudz laika pārdomām. Līdz ar to paziņojam, ka pieteikšanās pagarināta līdz 2009.gada 14.augustam.

"Triobet Florbola līgas" vadība ir vienojusies ar florbola inventāra ražotāju "Unihoc", ka tas katram klubam, kurš piedalīsies līgā, izsniegs florbola inventāru piecu nūju un 100 florbola bumbiņu apmērā.

Atgādināsim, ka par dalību "Triobet Florbola līgā" komandai jāmaksā 500 latu, turklāt līga apņemas segt visus izdevumus, kas saistīti ar tiesnešu apmaksu.

     [+] [-]

, 2009-08-01 20:47, pirms 15 gadiem
Un tagad notiks paralēli virslīgas čempionāts un Triobet līgas mači? Ar tām pašām komandām (vismaz daļēji)?

  +1 [+] [-]

, 2009-08-01 20:56, pirms 15 gadiem
Labi ka talsi pieteikušies

     [+] [-]

, 2009-08-01 21:36, pirms 15 gadiem
laikam ne, tie kas speles triobet liga, virsliga nespeles, jo tapec jau komandas iet uz triobet ka nav naudas virsligai, kur nu vel abos piedalities

  -2 [+] [-]

, 2009-08-01 21:52, pirms 15 gadiem
tagad rakstīja: laikam ne, tie kas speles triobet liga, virsliga nespeles, jo tapec jau komandas iet uz triobet ka nav naudas virsligai, kur nu vel abos piedalities
kas par muļķībām?

     [+] [-]

, 2009-08-01 22:02, pirms 15 gadiem
tagad rakstīja: laikam ne, tie kas speles triobet liga, virsliga nespeles, jo tapec jau komandas iet uz triobet ka nav naudas virsligai, kur nu vel abos piedalities
ko vāvuļo ja nerubī?.... dažas komandas spēlēs gan vienā gan otrā līgā, ja protams kāda no līgām kaut ko nesačakarēs

  +3 [+] [-]

, 2009-08-01 23:00, pirms 15 gadiem
Nu te jau sviestmaize slidzinot ar citiem sporta veidiem, pat amatieru sporta vajag lielaku finansejumu.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-02 00:04, pirms 15 gadiem
Jā, labi, ka vismaz Talsi kaut kur spēlēs. Man nepatīk šī florbola šķelšanās, ja grib zemāks izmaksas, tad jāizveido reģionu iedalījums, kur playoffos satiekas no katra reģiona (novada) divas labākās komandas. Hokejā Koziols arī gribēja alternatīvu federāciju ar savu čempionātu, bet čiks vien sanāca. Latvieši gribēja izveidot ziemeļvalstu čempionātu, bet paši nevar vienoties, kā savā sētā uzspēlēt florbolu.

  -3 [+] [-]

, 2009-08-02 12:01, pirms 15 gadiem
Curtiys rakstīja: Nu te jau sviestmaize slidzinot ar citiem sporta veidiem, pat amatieru sporta vajag lielaku finansejumu.
un vēl viens daiļdirsējs. Tev ir kāda nojausma kāda ir dalības maksa vienai sezonai? Cik maksā zāles īre visu sezonu, treniņi, izbraukuma spēles un viss pārējais? Cik var runāt, ja ne sūda nezina..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-11 23:38, pirms 15 gadiem
meita rakstīja: Nah.. tas fļorbols vispār vajadzīgs?Ja nu vienīgi pašiem skraidītājiem un draugiem....
Galīgs pamuļķis tu esi!