Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Pirmajā Latvijas Dubļu futbola turnīrā uzvar "USB"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Pirmajā Latvijas Dubļu futbola turnīrā uzvar "USB"
Foto: Ritvars Raits

21. augustā Ikšķilē, Daugavas malā iepretī Sv.Meinarda salai, visas dienas garumā norisinājās Latvijā pirmais Dubļu futbola turnīrs. Biedrības "Par stipru Latviju!” rīkotajās sacensībās piedalījās 20 komandu, bet par uzvarētājiem kļuva "USB – United Sexy boys” dubļu futbolisti.

20 komandas bija sadalītas četrās apakšgrupās. Katram mačam bija ārkārtīgi liela nozīme, jo tikai apakšgrupas uzvarētāji turpināja cīņu par godalgotajām vietām. A grupā četras uzvaras un pirmo vietu izcīnīja "DnB Nord”, B grupā - "USB – United Sexy boys”, C grupā – "Labāk būtu dzēruši”, bet D grupā – FK "Slūžas”.

Pirmajā pusfinālā spēkiem mērojās "DnB Nord” un FK "Slūžas”. Šajā divcīņā pārāki ar 4:3 izrādījās "Slūžu” spēlētāji. Otrajā pusfinālā bija nepieciešami pēcspēles sitieni, lai "USB – United Sexy boys” ar 3:2 pierādītu savu pārākumu pār "Labāk būtu dzēruši”.

Spēlē par 3. vietu "Labāk būtu dzēruši” ar 2:1 pieveica "DnB Nord”. Čempionu noskaidrošanai bija nepieciešami pēcspēles sitieni – arī šajā loterijā veiksmīgāki izrādījās "USB – United Sexy boys” spēlētāji, kas ar 2:1 pieveica FK "Slūžas”.

Turnīra uzvarētāji balvā saņēma izbraucienu Baltijas jūrā astoņiem cilvēkiem no "Pavilosta Marina” ar buru katamarānu, otrā vieta ieguva balvu no golfa kluba "Viesturi” – nodarbību trenera vadībā astoņiem cilvēkiem, bet trešajai vietai aktīvās atpūtas centrs "Rāmkalni” bija sarūpējis laivu izbraucienu pa Gauju un rodeļu nobraucienus.

Spēļu starplaikos par trim speciālām balvām no turnīra atbalstītājiem – "ESPA Rīga”, cīnījās visu komandu daiļā dzimuma pārstāves jeb dubļu mūzas, kuras piedalījās četros konkursos – "Lēkšanā ar bumbu”, "Limbo”, "Slalomā” un "Dragreisā”, kā arī mēģināja izcelties ar savu skaistumu, atraktivitāti un aktivitāti. Kopvērtējumā visvairāk punktus ieguva mūzas, kuras pārstāvēja komandas "Netīrie tēviņi” (67,5), "Go Go Go” (61) un "Ikšķile” (54,5).

"Pirmais dubļu futbola turnīrs ir noslēdzies un, redzot dalībnieku emocijas, ir skaidrs, ka šādu sacensību Latvijā pietrūka. Noteikti šeit, Ikšķilē, ir visas iespējas arī nākamgad turpināt jauniesākto tradīciju, jo Latvenergo katru gadu šajā laikā pazemina ūdens līmeni Daugavā un dubļu laukumus varēsim ierīkot atkal,” uzreiz pēc sacensību noslēguma atzina sporta biedrības "Par stipru Latviju!” vadītājs Māris Liepiņš.

Izmantotie resursi:
parstipru.lv