Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Labākās sacīkšu stūres GTA, sacīkšu un simulatoru spēlēm

Adrenalīna pieplūdums, lielā ātrumā pārvietojoties pa trases līkločiem, ir katra aizraušanās meklētāja paradīze. Tātad, kāpēc gan to nepadarīt par realitāti savās mājās? Sacīkšu riteņi nodrošina jebkuras sporta automašīnas spēka atgriezenisko saiti, grūdienus, uzticamību un precizitāti bez traumu vai izdevumu riska. Sacīkšu stūru (ratu) ražotāji ir ievērojami uzlabojuši spēlētāju pieredzi, uzlabojot griešanās leņķi, spēka atgriezenisko saiti un pedāļa konfigurāciju.

Neatkarīgi no tā, vai spēlējat Grand Theft Auto (GTA), Project Cars, Euro Truck Simulator vai Dirt Rally, spēļu pieredzes uzlabojums, ko var sniegt sacīkšu ritenis, nav iedomājams, kamēr tas nav izmēģināts. Šajā rakstā mēs sniegsim detalizētu informāciju par to, kas lietotājam būtu jāmeklē sacīkšu riteņos un kādi aspekti padara sacīkšu riteni pietuvinātu realitātei.

Ko meklēt, braucot ar sacīkšu stūri

Sacīkšu riteņi no neprecīziem ir kļuvuši par reālistisku un ilgstošu aprīkojumu. Tehnoloģiju attīstības rezultātā tika iekļauts Halls efekts, optiskie kodētāji, digitālie displeji, bezvadu sacīkšu riteņi un daudz kas cits. Izpētīsim aspektus, kuru dēļ sacīkšu ritenis sabojājas vai nolaižas garām.

Piespiedu atgriezeniskā saite

Ikviena spēlētāja sapnis ir sajust spēles apstākļus, lai piekļūtu apstākļiem, kas ir tuvu realitātei. Kāpēc gan neizbaudīt spēles ceļa apstākļus, pirms pārdodat savu sacīkšu vai GTA spēļu kontu tiešsaistē? Lieciet asinīm plūst cauri vēnām un veiciet katru pagriezienu, lai iegūtu 1. vietu. Mūsdienu sacīkšu riteņi ir aprīkoti ar augstākās klases lodīšu gultņiem un spirālveida zobratu sistēmu. Tas simulē spēka apstākļus, ko sacīkšu dalībnieki izjūt, griežot transportlīdzekli lielā ātrumā.

Augstākās klases sacīkšu ritenis var radīt spēka atgriezeniskās saites efektu, ģenerējot magnētismu spoles. Siksnu vai zobratu izslēgšana palielina atgriezeniskās saites efekta intensitāti un nodrošina labāku simulāciju. Profesionāļi dod priekšroku magnētiskā spēka atgriezeniskās saites izmantošanai salīdzinājumā ar siksnām/zobratiem. Tipisks spēlētājs nejustu nekādas atšķirības, spēlējot abus, tāpēc labāk izvēlēties budžetam draudzīgu iespēju.

Tālāk ir norādīti specifiskie spēka atgriezeniskās saites efekti, ko spēle var radīt, izmantojot augstākās klases spēļu sacīkšu riteni.

● Riteņu griešanās ar lielu ātrumu vai atsperes spēku
● Paātrinājuma vai bremzēšanas ietekme uz stūres vadību vai amortizatora spēku
● Dzinēja vibrācija
● Izveidojiet atgriezenisko saiti par ceļa spēku, piemēram, izciļņiem, nelīdzeniem ceļiem, braukšanu pāri kaķa acīm utt.
● Vilces zudums

Rotācijas tehnoloģija

Ir divi sacīkšu riteņu rotācijas aspekti, kas pircējam ir rūpīgi jāizvērtē.
1. Rotācijas leņķis
2. Rotācijas sensoru tehnoloģija

Rotācijas leņķis ir diezgan vienkārši saprotams. Lielāks pagrieziena leņķis nozīmē, ka sacīkšu ritenis var radīt īstenībai tuvus apstākļus. Katram spēlētājam ir vajadzīgs gandarījums par stūres pagriešanu lielā mērā. Mūsdienu sacīkšu riteņi var sasniegt pat 900 grādu pagrieziena leņķus.

Salīdzinājumam, izpratne par rotācijas tehnoloģiju ir nedaudz sarežģīta. Sākotnēji sacīkšu riteņi noteica riteņa griešanos caur potenciometru, kas ir neuzticams. Potenciometriem ir mazs kalpošanas laiks, un biežas lietošanas gadījumā tie sāk darboties nepareizi. Jaunākā tehnoloģija ir noteikšana, izmantojot Hallas efektu. Tas nosaka sacīkšu riteņa griešanos, izmantojot magnētisko lauku, kas nozīmē, ka nekāda kontakta vai nolietošanās var izraisīt īsu darbības laiku. Vislabākie ir sacīkšu riteņi, kuriem ir Hall efekta pagriezienu noteikšana. Gandrīz visi augstākās klases vai premium sacīkšu riteņi ir aprīkoti ar šo tehnoloģiju.

Pedāļu komplekts

Sacīkšu riteņi ir nepārtraukti uzlabojuši pedāļu tehnoloģijas. Vienkāršais plastmasas atsperes pedālis tagad ir pagātne. Metāla pedāļi ar spiedienjutīgiem atgriezeniskās saites efektiem un regulējamu augstumu ir labākais, ko spēlētāji var pieredzēt. Katrs spēlētājs vēlas sajust progresīvo pretestību un vibrāciju, palēninot jūsu automašīnu Project Car. Lūk, kādi aspekti jāņem vērā, pērkot sacīkšu riteni ar pedāļu komplektu:

● Materiāls un uzbūve
● Leņķa regulēšana
● Progresīvā pretestība
● Vibrācijas tehnoloģija

Saderība

Sacīkšu riteņu funkcionalitāte ir atkarīga no tā, vai tos var savienot ar PlayStation, Xbox vai datoru. Tas ir atkarīgs arī no spēles spējas nosūtīt komandas uz sacīkšu ratu. Visaptveroša atvērtās pasaules spēle, piemēram, GTA, atbalsta sacīkšu riteņa galvenās funkcijas. Ja vēlaties iegūt dzīvībai līdzīgu braukšanas pieredzi, labākās ir tādas spēles kā iRacing vai Assetto Corsa Competizione. Dažas no labākajām sacīkšu riteņu pieredzes spēlēm ir:

● Grand Theft Auto
● Forza Horizon
● Dirt Rally 2.0
● iRacing
● Assetto Corsa Competizione
● rFactor 2
● RaceRoom sacīkšu pieredze

Labākās sacīkšu stūres GTA, sacīkšu un simulatoru spēlēm

Ir ļoti daudz sacīkšu ratu ražotāju. Katrs no tiem ir paredzēts konkrētai auditorijai. Logitech, Thrustmaster un Fanatec ir vadošie sacīkšu ratu ražotāji, kas ražo augstākās kvalitātes produktus ar pienācīgu garantiju. Viņu produkti nodrošina profesionālu sacīkšu simulatora pieredzi jūsu mājās. Mūsu sarakstā ir iekļauti labākie produkti ar labākajām funkcijām, lai uzmundrinātu jūsu spēļu pieredzi.

Thrustmaster T300 RS GT sacīkšu stūre un pedāļi
SPECS
Zīmols: Thrustmaster
Stūres izmērs: 11 collas
Saderība: PlayStation 5, PlayStation 4 un PC
Sajūga pedālis: 3 pedāļu sistēma
Darbību pogas: Jā

Galvenās iezīmes
● 25 W bezsuku motors spēka atgriezeniskajai saitei
● H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) sistēma
● Maināmi riteņi

Thrustmaster ražo labākos sacīkšu riteņus lietošanai mājās. Sacīkšu ritenis ir vislabākais straumētājiem ar tā precīzajām un klusajām darbībām. Motora dizains ir ideāli piemērots ilgstošai lietošanai. Zobmehānisms ir izgatavots ar dubultām siksnām, nodrošinot, ka apkopes laikā nav stingru joslu un ir iespējams precīzs pagriešanas mehānisms.

Thrustmaster T300 RS GT Racing Wheel ir ideāli piemērots, ja jums patīk spēlēt tādas spēles kā Grand Turismo. Pedāļa vārpstas pilnībā sastāv no plastmasas, un tas ir vienīgais produkta trūkums. Funkcija, kas palīdz produktam mūsu sarakstā, ir tā 25 W bezsuku motors un halles efekta rotācijas noteikšana. Tā regulējamais griešanās leņķis pēc noklusējuma ir iestatīts uz 900 grādiem. Tas ir izdevīgs risinājums tādām spēlēm kā GTA un Need for Speed.

G923 sacīkšu ritenis un pedāļi
SPECS
Zīmols: Logitech
Stūres izmērs: 10,6 collas
Saderība: Xbox, PlayStation un PC
Pedālis: 3 pedāļu sistēma
Darbību pogas: Jā

Galvenās iezīmes
Iebūvēts revolūcijas indikators
Pilnmetāla pedāļi
Trueforce tehnoloģija

Pieņemsim, ka vēlaties augstākās klases sacīkšu riteņus ar ekskluzīviem materiāliem, piemēram, ar rokām šūtu ādu, pilnīgiem metāla pedāļiem, revolucionāru displeju un visaptverošām vadības pogām uz riteņa. Tādā gadījumā G923 ir pareizais ceļš. Logitech ir pionieris sacīkšu riteņu tehnoloģijā, un tas ir viens no pirmajiem ražotājiem, kas izgatavojis komerciāli pieejamus sacīkšu riteni mājas lietošanai.

Logitech ir mūsu sarakstā galvenokārt tās lieliskās cenas un veiktspējas attiecības dēļ. Stūre saņem informāciju par spēka atgriezeniskās saites efektu 4000 Hz frekvencē. Sajūtiet riepu saķeri, triecienus, sadursmes un g-spēkus, lai iegūtu labāko sacīkšu pieredzi. Braukšana pa pilsētu ar GTA ir arī aizraujoša ar iebūvētām 24 punktu vadības iespējām, piemēram, vilci, griezes momentu un bremzēšanas spēku. Dubultā sajūga un Trueforce atbalsts ir ierobežots ar dažiem spēļu nosaukumiem. Pretējā gadījumā visas pārējās funkcijas ir pieejamas lielākajā daļā spēļu. Tas ir labākais sacīkšu ritenis lietošanai mājās.

Fanatec Podium DD1 sacīkšu ritenis un pedāļi
SPECS
Preču zīme: Fanatec
Stūres izmērs: 27 cm
Saderība: PC un Xbox
Sajūga pedālis: Jā (pārdod atsevišķi)
Darbības Pogas: 11 pogas, 12 virzienu vairāku pozīciju slēdži

Galvenās iezīmes

Īpaši reālistiska magnētiskā spēka atgriezeniskās saites sistēma
1-pret-1 riteņu kopija no F1
Neierobežots un regulējams rotācijas pakāpe

Tagad mēs vēlamies iepazīstināt mūsu lasītājus ar profesionāliem sacīkšu riteņiem. Fanatec Podium DD1 sacīkšu ritenis un pedāļi ir ikviena profesionāļa sapnis praktizēt un slīpēt savas sacīkšu prasmes. Sacīkšu riteņa reālisms ir ārpus cilvēka izpratnes. Tā magnētiskā spēka atgriezeniskās saites motora dizains ar 1 pret 1 reprodukcijas riteni padara to par labāko sacīkšu riteni jebkuram spēļu formātam.

Motors var radīt 20 Nm spēku, vienlaikus nogādājot informāciju spēles ierīcei ar 1000 Hz aptauju frekvenci. Tā integrētais 2,7 collu 256x64 izšķirtspējas OLED displejs var nodrošināt regulēšanas izvēlni, reāllaika motora un spēka atgriezeniskās saites datus un viedo telemetrijas režīmu. Motors un ātrā atlaišana sazinās, izmantojot bezvadu tehnoloģiju, kas nozīmē, ka nevar rasties nodilums. Tas ir labākais sacīkšu ritenis profesionālām sacīkšu spēlēm un simulatoriem.

Secinājums

Pēc saraksta un sacīkšu riteņa specifikas apskatīšanas mēs uzskatām, ka mūsu lasītājiem būs skaidrs priekšstats par to, ko meklēt sacīkšu riteņos. Neatkarīgi no tā, vai esat spēlētājs, kurš veido savu spēles kontu, lai pārdotu tiešsaistē, vai profesionālis, kas praktizē savas prasmes simulatora vidē, pastāv daudzas iespējas. Galvenais ir meklēt labāko materiālu riteņus, konstrukcijas kvalitāti, spēka atgriezenisko saiti, pedāļus un ilgstošu rotācijas noteikšanas tehnoloģiju.

Ja esat straumētājs, kurš spēlē spēles tiešsaistē, bet nevarat iegūt skatījumus, iegādājieties augstākās klases sacīkšu riteni un parādiet savas prasmes. Daži skatītāji apbrīno braukšanas prasmes un mīl skatīties, kā cilvēki dara trikus. Ikdienas spēlētājs var straumēt un izveidot savu spēles kontu vienlaikus. Vēlāk pārdodiet savu kontu uzticamā tirgū, piemēram, www.eldorado.gg. Tātad, ko jūs gaidāt? Iegūstiet labāko sacīkšu riteni un izbaudiet labāko no savām sacīkšu dienām.