Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

broky un "FaZe" pārspēj favorīti "NaVi" un iekļūst pusfinālā

Rolands Eliņš

broky un "FaZe" pārspēj favorīti "NaVi" un iekļūst pusfinālā
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV

Datorspēles CS:GO turnīrā "ESL Pro League Season 15" pusfinālu sasniedza Latvijas spēlētāja Helvija broky Saukanta pārstāvētā komanda "FaZe Clan", kas ceturtdaļfinālā ar 2-0 apspēlēja favorīti un pasaules ranga līderi "Natus Vincere".

Helvijs broky Saukants bija labākais savā komandā un izcēlās ar statistiku 45-24, kā arī reitingu 1.44, turklāt viņš to paveica spēlē pret pasaules ranga pirmās vietas īpašniekiem "Natus Vincere" spēlētājiem. Ukrainas komanda ieņem ranga pirmo vietu kopš 2021. gada jūlija, kamēr "FaZe" pēc triumfa Katovicē pakāpusies uz otro vietu.

"FaZe" vispirms uzvarēja "Inferno" kartē ar 16:11 un pēc tam bija pārāka arī pretinieku izvēlētajā "Dust2" kartē, kurā uzvarēja ar 16:12. Otrajā kartē izcili nospēlēja broky komandas biedrs Hovards rain Nīgārds (otrajā kartē viņa statistika bija 29-15).

Līdz ar šo uzvaru "FaZe" nodrošinājusi sev vietu turnīra pusfinālā, kas notiks rītvakar un kurā "FaZe" būs jāspēkojas pret Brazīlijas komandu "FURIA Esports". Savukārt otrā pusfinālā cīnīsies Somijas ENCE un Zviedrijas "Ninjas in Pyjamas".
Fināls norisināsies svētdien, un tā uzvarētāja iegūs prēmiju 175 tūkstošu dolāru apmērā. Šobrīd "FaZe" jau nodrošinājusi 50 tūkstošu dolāru vērtu prēmiju.

"FaZe" aizvadīja lielisku maču un pirmajā kartē pat pēc zaudēta pistoļu raunda pamanījās izvirzīties vadībā 7:1, turklāt uzvaras raundos lielākoties tika gūtas ļoti pārliecinoši. Pirmais puslaiks tika pabeigts ar vadību 10:5 un pēc tam CT pusē "FaZe" nosargāja savu pārsvaru. Beigās gan "NaVI" ar četriem uzvarētiem raundiem pēc kārtas aizkavēja "FaZe" uzvaru, taču deficīts bija pārāk liels (11:16). broky pirmo karti pabeidza ar izcilo statistiku 25-9.

Otrajā kartē "FaZe" nokļuva iedzinējos 1:3, bet tad pārņēma iniciatīvu un uzvarēja pirmajā puslaikā ar 11:4. Pēc T pusē "FaZe" jau klājās krietni smagāk, taču arī šoreiz iekrātais pārsvars bija pārāk liels, lai tiktu atspēlēts.

Pēc spēles "FaZe" komandas "in game" līderis Fins karrigan Andersens izrādīja cieņu pretiniekiem, norādot, ka Ukrainas komanda šobrīd pārdzīvo daudzas lietas un saprotams, ka tagad ne vienmēr parāda labāko sniegumu, taču tāpat ir ļoti bīstami pretinieki. Jebkurā gadījumā - "FaZe" šī ir pirmā uzvara pār "NaVI" kopš 2020. gada jūnija, šajā laikā zaudējot septiņas reizes pēc kārtas

     [+] [-]

, 2022-04-09 00:48, pirms 2 gadiem
Šiem rokas netric ,apbrīnoju to pacietību un spēju koncentrēties svarīgos momentos.Brokycs animal.

Jāiet pašaudit 🤷😀

     [+] [-]

, 2022-04-09 07:25, pirms 2 gadiem
Cik sapratu tad pirmajā kartē pistołu raundā broky nebija uzdevumu augstumos?