Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti pirmie "Vaiņodes Kausa" čempioni šautriņu mešanā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Noskaidroti pirmie "Vaiņodes Kausa" čempioni šautriņu mešanā
"Vaiņodes Kausa" čempioni

22. februārī Vaiņodē norisinājās pirmais „Vaiņodes Kauss” šautriņu mešanā, kurš reizē bija arī šīs sezonas otrais Latvijas reitinga turnīrs, kopumā pulcējot 6 jauniešus, 18 dāmas un 45 kungus no Latvijas un Lietuvas.

Jauniešu konkurencē finālā tikās divi Lietuvas pārstāvji, kuru starpā pārāks izrādījās Rokas Aniulis no Kauņas, kurš finālā ar rezultātu 3:0 pārspēja Kornēliju Lušaiti no Jonavas, savukārt 3. vietu izcīnīja vēl viens lietuvietis – Ugnius Jankūnas no Elektrēniem.

Dāmu konkurencē finālā tikās Zeltīte Strade no Lizuma un Kornēlija Lušaite no Jonavas, kuru spraigā finālcīņā ar rezultātu 5:4 pārāka izrādījās Latvijas šautriņu metēja Zeltīte Strade. 3. vietu dāmu konkurencē izcīnīja Ieva Brikmane – Buklovska no Rīgas un Kristīne Bauze no Vaiņodes, savukārt 5. vietu ieguva Irēna Bauze no Vaiņodes, Violeta Povilaitiene no Kauņas, Anita Māldere no Bauskas un Jekaterina Kuškova no Viļņas.

Kungu konkurencē finālā tikās Latvijas un Lietuvas patreizējie čempioni, kuru duelī Darius Labanauskas no Kauņas ar rezultātu 5:3 uzvarēja Madaru Razmu no Priekules. 3. vietu kungu konkurencē izcīnīja Arūnas Čiplis no Mažeiķiem un Rūdolfs Mežeckis no Zaķumuižas, savukārt 5. vietu ieguva Andris Ziemelis no Kalētiem, Rihards Tomašickis no Jēkabpils, Tomas Riaubišķis no Jonavas un Žanis Buklovskis no Rīgas.

Par gandarījuma turnīra uzvarētāju kļuva Jānis Ieviņš no Cēsīm, kurš finālā ar rezultātu 2:1 uzvarēja Aleksandru Kalderauski no Bauskas.

Sacensību organizatori saka lielu paldies par atbalstu Vaiņodes novada domei, kā arī pateicas visiem sacensību dalībniekiem par dalību pirmajā „Vaiņodes Kausā”!

Izmantotie resursi:
Latvijas Darts Organizācija