Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Aniulis, Strade un Čiplis uzvar "Jēkabpils Kausā" šautriņu mešanā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Aniulis, Strade un Čiplis uzvar "Jēkabpils Kausā" šautriņu mešanā
"Jēkabpils Kauss 2013" labākie šautriņmetēji

Ar Roka Aniuļa, Zeltītes Strades un Arūna Čipļa uzvaru 13. aprīlī Jēkabpilī noslēdzās Latvijas un Baltijas reitinga sacensības šautriņu mešanā – „Jēkabpils Kauss 2013”, kurās kopumā startēja 6 jaunieši, 24 dāmas un 53 kungi no Latvijas un Lietuvas.

Jauniešu konkurencē atkal nepārspēts palika lietuvietis Rokas Aniulis, aiz kura 2. vietā ierindojās Oskars Draulis no Smiltenes Darts Kluba, bet 3. vietu izcīnīja vienīgā jauniete Kristīne Kuzmane no Cēsu Darts Kluba „50”.

Dāmu konkurencē finālā tikās divas Latvijas šautriņu metējas, kuru cīņā Smiltenes Darts Kluba pārstāve Zeltīte Strade ar rezultātu 4:3 pārspēja šautriņu mešanas kluba „Asās Adatas” spēlētāju Sandiju Andersoni. 3. vietu dāmām izcīnīja Violeta Povilaitiene un Jurgita Bendinskiene no Lietuvas, savukārt dāmu gandarījuma turnīrā arī labākā bija lietuviete Renata Vaikutiene.

Kungu konkurencē cīņā par uzvaru iesaistījās Cēsu Darts Kluba „50” pārstāvis Nauris Gleglu un viens no Lietuvas labākajiem šautriņu metējiem Arūnas Čiplys, kuru duelī ar rezultātu 5:2 pārāks izrādījās lietuvietis. 3. vietu kungu konkurencē izcīnīja Guntars Stipins no Vecumnieku Darts Kluba un Aigars Strēlis no šautriņu mešanas kluba „Priekule”, savukārt gandarījuma turnīrā uzvarēja Jānis Pinka no šautriņu mešanas kluba „Asās Adatas”.

Papildspēlē „Bullis” par uzvarētajiem kļuva Lietuvas šautriņu metēji – dāmām Renata Vaikutiene, bet kungiem Darius Labanauskas.

Nākamās Latvijas un Baltijas reitinga sacensības notiks 4. maijā Bauskā, bet jau nākamās nedēļas nogalē no 19. līdz 21. aprīlim Vācijā pasaules reitinga turnīrā „German Open 2013” startēs divi Latvijas šautriņu metēji Nauris Gleglu un Madars Razma.

Izmantotie resursi:
Latvijas Darts Organizācija