Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Rūdolfs Mežeckis izcīna 2. vietu WDF turnīrā Traķos

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Rūdolfs Mežeckis izcīna 2. vietu WDF turnīrā Traķos
Labākie „Traķu pils Kauss 2013”
Foto: latviadarts.com

9. un 10. martā Lietuvas pilsētā Traķos norisinājās šī gada pirmās WDF reitinga sacensības Baltijā – „Traķu pils Kauss 2013”, kurā kopumā startēja 42 dāmas un 119 kungi no Baltkrievijas, Igaunijas, Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Polijas un Turcijas. Veiksmīgi sacensībās startēja arī 18 Latvijas šautriņu metēji.

Individuāli kungu konkurencē 2. vietu izcīnīja sporta kluba „Skille” pārstāvis Rūdolfs Mežeckis, kurš finālā atzina lietuvieša Arūna Čipļa pārākumu. Augsto 3. vietu izcīnīja šautriņu mešanas kluba „Priekule” pārstāvis Aigars Strēlis, savukārt 5. vietā turnīru noslēdza Madars Razma no ŠMK „Priekule” un Guntars Stipins no Vecumnieku Darts Kluba. Vēl no Latvijas šautriņu metējiem 9. vietu izcīnīja divi jēkabpilieši – Rihards Tomašickis un Guntars Grebskis (BDK „Lūsis”).

Individuāli dāmu konkurencē nevienai no Latvijas šautriņu metējām starp labākajām ielausties neizdevās un 9. Vietu izcīnīja kā vaiņodniece Irēna Bauze (ŠMK „Priekule”), tā arī rīdziniece Sandija Andersone (ŠMSK „Asās Adatas”).

Lai arī nedaudz mazākā dalībnieku sastāvā, ļoti veiksmīgi Latvijas šautriņu metēji aizvadīja arī pāru sacensības. Dāmu konkurencē par čempionēm kļuva jēkabpiliete Vita Grebska (BDK „Lūsis”) un jau pieminētā Sandija Andersone, bet 3. vietu izcīnīja Olita Simaško un Lonija Stare no Vecumnieku Darts Kluba. Arī kungiem par čempioniem kļuva šautriņu metēji no Latvijas – Rūdolfs Mežeckis un Ingus Trušinskis.

Nākamās Latvijas, Baltijas un reizē arī WDF reitinga sacensības notiks jau pēc divām nedēļām, 23. martā Rīgā, kad tiks noskaidroti „Rīgas Open 2013” uzvarētāji, bet jau šīs nedēļas nogalē, „Mariflex Open 2013” turnīrā Nīderlandē startēs priekulnieks Madars Razma.

Izmantotie resursi:
Latvijas Darts Organizācija