Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Gleglu un Balodis ar zaudējumiem noslēdz dalību PDC kvalifikācijas skolā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Gleglu un Balodis ar zaudējumiem noslēdz dalību PDC kvalifikācijas skolā
Foto: PA Wire/Scanpix

Latvijas šautriņu metēji Nauris Gleglu un Toms Balodis ar trešajiem zaudējumiem tikpat spēlēs noslēguši dalību PDC (Professional Darts Corporation). Jau rīt Lielbritānijā sacensības uzsāks cits latvietis Jānis Mustafejevs.

Naurim Gleglu un Tomam Balodim cīņa par PDC (Professional Darts Corporation) 29 tūres kartēm, kas dotu dalību dažādos prestižos turnīros, ir noslēgusies.

Vistuvāk uzvarai trešajā dienā no abiem šautriņu metējiem bija Toms Balodis, kurš pirmajos divos mačos palika sausā.Spēlē pret vācieti Maiklu Hānu uzvarētājs noskaidrojās izšķirošajā 11 legā, kurā Balodis neizmantoja iespēju noslēgt to savā labā un zaudēja. Jāpiezīmē, ka abi sportisti neizcēlās ar augstu rezultativitāti - Balodis vidēji meta 45.8 punktus gājienā, kamēr vācietis tikai 41.9.

Savukārt Nauris Gleglu pēc diviem sīviem zaudējumiem šodien piedzīvoja itin pārliecinoši neveiksmi, zaudējot ar 1:6 čeham Jirī Brejčam. Gleglu šajā mačā pievīla precizitāte dubultajos, citādi mačs varēja noslēgties arī par labu Latvijas šautriņu metējam. Četros legos Gleglu bija tuvu to noslēgšanai sev par labu.

Līdz ar to gan Gleglu, gan Balodim dalība kvalifikācijas skolā ir noslēgusies. Jau rīt Lielbritānijā cīņu kvalifikācijas skolā uzsāks Jānis Mustafejevs.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-10 20:00, pirms 3 gadiem
Daudzi šeit prasījuši par Tomu Balodi - viņš met šautras tikai gadu un šis bija viņa pirmais turnīrs.

     [+] [-]

, 2021-02-10 20:54, pirms 3 gadiem
Toms Mālmeisters rakstīja: Daudzi šeit prasījuši par Tomu Balodi - viņš met šautras tikai gadu un šis bija viņa pirmais turnīrs.
Vai tad labāk sākuma nebija patrenēties bāra un LV čempī? Jo tad vismaz viņš dabūtu pārliecību, labāku rezultātu un utt. Tomēr 2020. gada nekur jau īpaši nevarēja tikt, bet uzskatu 600 euro izmest vēja dēļ tāda turnīra un ar tādu rezultātu nekur nevar pretendēt augstāk. Jā, viņš piedalījas for fun, tad saprotu, bet ja sportiski mērķi, tad ir vēl daudz jātrenējas. Šautriņmešana tas nav sporta veids, ko var uztrēnēt īsa laika, kaut gan pazīstu džeku, kurš jau mēneša laika tādus ciparus meta bāra, kad biju ahuja.

     [+] [-]

, 2021-02-10 21:27, pirms 3 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Vai tad labāk sākuma nebija patrenēties bāra un LV čempī? Jo tad vismaz viņš dabūtu pārliecību, labāku rezultātu un utt. Tomēr 2020. gada nekur jau īpaši nevarēja tikt, bet uzskatu 600 euro izmest vēja dēļ tāda turnīra un ar tādu rezultātu nekur nevar pretendēt augstāk. Jā, viņš piedalījas for fun, tad saprotu, bet ja sportiski mērķi, tad ir vēl daudz jātrenējas. Šautriņmešana tas nav sporta veids, ko var uztrēnēt īsa laika, kaut gan pazīstu džeku, kurš jau mēneša laika tādus ciparus meta bāra, kad biju ahuja.
Sapratu, ka viņam ir iespēja to atļauties un braukšot arī pēc gada. Katram savs ceļš.

     [+] [-]

, 2021-02-10 21:27, pirms 3 gadiem
Lietuvietis Barauskas, kurš bieži manāms Latvijas turnīros, tika izšķirošajā kārtā.

Par Balodi viss skaidrs, iesācējs.
Par Gleglu gan žēl, esmu pats daudz pret viņu spēlējis. Var uzmest daudz labāk. Laikam nervus priedze darīja savu.

     [+] [-]

, 2021-02-10 21:43, pirms 3 gadiem
Autor, Toms nebija ne par mata tiesu tuvāk lai tiktu otrajā kārtā kā Gleglu.
Legu attiecība bija pat sliktāka. Vienkārši ne viens ne otrs neuzvarēja "pilno" kārtu, līdz ar to abi palika ar 0 punktiem. Un tiem, kuriem nebija punktu, legu attiecību neskaitīja. Ja skaitītu, tad Gleglu būtu augstākā pozīcijā!

     [+] [-]

, 2021-02-10 21:45, pirms 3 gadiem
Nu ar 45 vidējo nav nedaudz kauns atrasties tur un censties tikt PDC tūrē? Pat Latvijas mēroga turnīros ar 45 nekur netiksi.

     [+] [-]

, 2021-02-10 21:51, pirms 3 gadiem
rihardilio rakstīja: Autor, Toms nebija ne par mata tiesu tuvāk lai tiktu otrajā kārtā kā Gleglu.
Legu attiecība bija pat sliktāka. Vienkārši ne viens ne otrs neuzvarēja "pilno" kārtu, līdz ar to abi palika ar 0 punktiem. Un tiem, kuriem nebija punktu, legu attiecību neskaitīja. Ja skaitītu, tad Gleglu būtu augstākā pozīcijā!
Rakstā neesmu rakstījis to, bet gan, ka šodienas spēlē Toms bija tuvāk uzvarai (5:6), nekā Nauris (1:6).

     [+] [-]

, 2021-02-10 21:54, pirms 3 gadiem
Cilvēki pārāk iespringst par visu šito , bez kaifa un draiva nav dārtsa

     [+] [-]

, 2021-02-10 21:56, pirms 3 gadiem
Jack Daniel`s rakstīja: Nu ar 45 vidējo nav nedaudz kauns atrasties tur un censties tikt PDC tūrē? Pat Latvijas mēroga turnīros ar 45 nekur netiksi.
Jā ,bet tas vismaz ir jēdzīgāk nekā turku smiltīs olas sildīt

  +1 [+] [-]

, 2021-02-10 22:54, pirms 3 gadiem
Toms Mālmeisters rakstīja: Rakstā neesmu rakstījis to, bet gan, ka šodienas spēlē Toms bija tuvāk uzvarai (5:6), nekā Nauris (1:6).
Vainīgs, nepareizi izlasīju.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-10 23:18, pirms 3 gadiem
Toms Mālmeisters rakstīja: Sapratu, ka viņam ir iespēja to atļauties un braukšot arī pēc gada. Katram savs ceļš.
nu ok, tad jau nākošajā gada cerēsim uz labāku rezultātu.

     [+] [-]

, 2021-02-10 23:26, pirms 3 gadiem
Apsveicu ar pirmo turnīru, un Veiksmi Balodim treniņos, ja tiešām tā ir! Pretinieks bija pats vājākais kādu varēja ielozēt, žēl, ka nesanāca dabūt pirmo uzvaru.

     [+] [-]

, 2021-02-11 10:00, pirms 3 gadiem
Un vēl, Tom Balodi, ja lasi- neklausies te komentāros dažos. Labāk brauc uz normāliem turnīriem piedalies, kaut vai pieredzes dēļ nevis kaut kādos smirdīgos bāros, ja vari atļauties, pilnībā atbalstu!