Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti čempioni "Priekules Kausā" šautriņu mešanā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Noskaidroti čempioni "Priekules Kausā" šautriņu mešanā
"Priekules Kauss 2013" uzvarētāji

Aizvadītās nedēļas nogalē ar spraigām cīņām divu dienu garumā 7. un 8. septembrī Priekules daudzfunkcionālajā sporta hallē norisinājās Latvijas un Baltijas reitinga sacensības šautriņu mešanā „Priekules Kauss 2013”, kopā turnīrā pulcējot vairāk nekā 50 dalībnieku no Latvijas un Lietuvas.

7. septembris – individuālās sacensības
Individuāli jauniešu konkurencē par uzvarētāju kļuva perspektīvais lietuvietis Rokas Aniulis, kurš finālā ar rezultātu 3:0 pārspēja Korneliju Lušaiti.

Dāmu konkurencē savu otro uzvaru Priekulē izcīnīja „Smiltenes Darts Kluba” pārstāve un patreizējā Latvijas čempione Zeltīte Strade, kura finālā ar 5:3 pārspēja šautriņu mešanas kluba „Priekule” pārstāvi Irēnu Bauzi, savukārt 3. vietu izcīnīja vēl viena ŠMK „Priekule” pārstāve Kristīne Bauze, kā arī Areta Kovaļevska no SK „Bauskas Darts”. Gandarījuma turnīrā nepārspēta palika Jonavas „Strele” pārstāve Renata Vaikutiene.

Kungu konkurencē jau sesto reizi nepārspēts palika Arūnas Čiplys no Mažeiķu Darts SK, kurš finālā atspēlējās no 1:4 un ar rezultātu 5:4 uzveica Dariusu Labanausku no „Smiginis LT” kluba, savukārt 3. vietu izcīnīja ŠMK „Priekule” pārstāvis Madars Razma un Cēsu Darts Kluba „50” šautriņu metējs Nauris Gleglu. Jāatzīmē, ka arī pusfinālcīņas izvērtās gana spraigas un kā priekulnieks, tā arī talsenieks lietuviešiem piekāpās ar rezultātu 4:5. Gandarījuma turnīrā uzvarēja ŠMK „Priekule” šautriņu metējs Andris Ziemelis.

8. septembris – pāru sacensības
Pāru sacensībās dāmu konkurencē jau ceturto gadu pēc kārtas par čempionēm kļuva šautriņu mešanas kluba „Priekule” pārstāves Irēna Bauze un Kristīne Bauze, kuras finālā ar rezultātu 5:0 pārspēja Korneliju Lušaiti un Vitu Orlovieni no Jonavas „Strele”, savukārt 3. vietu turnīrā izcīnīja Ieva Brikmane – Buklovska un Sandija Andersone no„Paddy Whelans” un Renata Vaikutiene un Sandra Rimkevičiūte no Jonavas „Strele”.

Kungu konkurencē triumfēja talsenieks Nauris Gleglu un priekulnieks Madars Razma, kuri spraigā finālā ar rezultātu 5:4 pārspēja Dariusu Labanausku un Roku Aniuli no „Smigins LT”. Augsto 3. vietu kungiem izcīnīja ŠMK „Priekule” pāris Aigars Strēlis un Kristaps Mickus, kā arī SK „Skille” šautriņu metējs Rūdolfs Mežeckis ar „Paddy Whelans” pārstāvi Žani Buklovski.

„Priekules Kauss 2013” tika organizēts, sadarbojoties Priekules novada domei, šautriņu mešanas klubam „Priekule” un Latvijas Darts Organizācijai. Sacensību noslēgumā Sandija Andersone, Darius Labanauskas un Rokas Aniulis tika apbalvoti arī ar turnīra atbalstītāja SIA „Kalme 4” piemiņas balvām par labākajiem sasniegumiem statistikas rādītājos, savukārt sacensību uzvarētāji ieguva Viļņas kluba „Legionas” pārstāvja Erika Mačiūna dāvanu kartes inventāra iegādei.

Nākamās sacensības šautriņu metējiem ir paredzētas jau šīs nedēļas nogalē, kad Lietuvas pilsētā Traķos norisināsies 2013. gada Baltijas Kauss, kurš arī šogad ir iekļauts WDF pasaules reitinga turnīru kalendārā un čempioni tiks noskaidroti ne vien individuāli un pāros, bet arī komandu vērtējumā.

     [+] [-]

, 2013-09-09 22:38, pirms 11 gadiem
Nopietni
Nu prieks