Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Madars Razma izcīna 33. vietu „Winmau Belgian Open” šautriņu mešanā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Madars Razma izcīna 33. vietu „Winmau Belgian Open” šautriņu mešanā
Madars Razma

No 2. līdz 4. augustam Beļģijas pilsētā Ranstā norisinājās gada lielākais šautriņu mešanas festivāls Beļģijā, pasaules reitinga sacensības – „Winmau Belgian Open 2013”, kurās pirmo reizi startēja arī šautriņu mešanas kluba „Priekule” pārstāvis Madars Razma.

Lai arī šogad dalībnieku skaits sacensībās bija teju trīs reizes mazāks nekā iepriekšējos gados ierasts, tas nemazināja intrigu par uzvarām, jo starp 454 dalībniekiem bija teju visi pasaules reitinga vadošie spēlētāji.

Sacensības Madars Razma uzsāka ar izcīnītu 17. vietu jaukto pāru sacensībās, kurās Latvijas šautriņu metējs startēja kopā ar Maretu Liiri no Somijas, kura dienu iepriekš dāmu konkurencē bija uzvarējusi festivāla iesildošajā turnīrā! Jāpiemin, ka jaukto pāru turnīra 2. kārtā priekulnieka pārstāvētais pāris ar rezultātu 3:0 pārspēja labi pazīstamā angļa Garija Tomsona pāri. Kopumā jaukto pāru sacensībās startēja 97 pāri. Diemžēl kungu pāru sacensībās, kurās Madara Razma pārinieks bija soms Juha Mākinens tika ieņemta vien 65. vieta 132 pāru konkurencē, turnīra 2. kārtā izstājoties pēc zaudējuma beļģiem ar rezultātu 2:3. Arī individuālajās sacensībās priekulnieks par augstām vietām cīnīties nespēja un sacensības noslēdza ar zaudējumu turnīra 4. kārtā, tādējādi ieņemot 33. vietu. Par „Winmau Belgian Open 2013” čempioniem kļuva velsiete Jūlija Gora un anglis Martins Adams.

Jau pēc divām nedēļām turpat Beļģijā Madars Razma aizvadīs vēl vienas WDF un BDO reitinga sacensības – „Antwerp Open 2013”, savukārt tepat Latvijā ar 2013. gada Saulkrastu čempionātu pēc vasaras pārtraukuma atsāksies Latvijas un Baltijas reitinga sezona.

Izmantotie resursi:
Latvijas Darts Organizācija