Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Tiek atklātas XIII Starptautiskās Sporta Deju Sacensības ''Latvia Open 2015''

Krišs Upenieks

Tiek atklātas XIII Starptautiskās Sporta Deju Sacensības ''Latvia Open 2015''
Publicitātes foto

Krāšņākais no sporta pasākumiem – ikgadējais starptautiskais sporta deju festivāls Latvia Open un Pasaules čempionāts sporta dejās – tiek atklāts. 31.oktobrī un 1.novembrī, deju festivāls norisinās Daugavas Sporta Namā.

Latvijā jau ir ieradušies un savam sniegumam gatavojās paši labākie dejotāji no vairāk nekā 30 pasaules valstīm un 600 dalībnieku pāri.

Šīs dienas galvenais notikums ir Galleria d’Arte 2015.gada Pasaules Čempionāts pieaugušajiem līdz 21 gadam desmit dejās. 49 labākie pasaules pāri sacentīsies par iekļūšanu labāko sešiniekā un par Pasaules Čempionu titulu – to visu varēs vērot no plkst. 19:30.

Tāpat, savu sniegumu rādīs Bērnu, Junioru, Jauniešu un Pieaugušo grupas dejotāji gan latīņamerikas dejās, gan standartdejās. Festivāla otrajā dienā, 1.novembrī, būs iespējams vērot Pasaules reitinga posmu pieaugušajiem standartdejās – Rīgas Mēra Kauss.

Informāciju sagatavoja:
Marta Kalēja