Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Plaudim 21.vieta pasaules čempionātā kajakkrosā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Plaudim 21.vieta pasaules čempionātā kajakkrosā
No kreisās: Edgars Grāvītis, Ritvars Celmiņš un Mārtiņš Plaudis. Foto: Latvijas kanoe federācija.

Mārtiņš Plaudis nostartējis vislabāk no Latvijas pārstāvjiem Lielbritānijas galvaspilsētas Londonā notikušajā pasaules čempionātā airēšanas slalomā un kajakkrosā, izcīnot 21. vietu simts dalībnieku vidū.

Latvijas sportisti aizvadījuši cīņas pasaules čempionātā airēšanas slalomā un kajakkrosā, kas septembra otrajā pusē norisinājās Londonā olimpiskajā arēnā "Lee Valley White Water Centre".. Atzinīgi novērtējams sniegums, konkurējot ar planētas vadošo pieaugušo atlētu plejādi, vēl junioru vecumā esošajam Mārtiņam Plaudim, kuram 21. vieta kajakkrosā. Starp 100 dalībniekiem šeit Ritvaram Celmiņam 61., bet Edgaram Grāvītim 73. rezultāts.

Airēšanas slalomā K1 laivu klases vīriešiem kvalifikācijā netipiski gaužām vienkārša kļūda Ritvaram Celmiņam aizcirta durvis uz pusfinālu un tālāku cīņu par ceļazīmi uz olimpiskajām spēlēm (Mārtiņam Plaudim un Edgaram Grāvītim vēl neveiksmīgāki braucieni). Lai kvalificētos Parīzei, šoreiz izvērtās īpaši grūta bezprecedenta cīņa ikvienai izlasei, jo valstsvienības pārstāvim bija jāspēj iekļūt Top 16 vairāk kā 100 dalībnieku konkurencē.

K1 vīriešu komandu braucienos Ritvars Celmiņš, Mārtiņš Plaudis un Edgars Grāvītis sasniedza 18. pozīciju no 26 startējušām trijotnēm.

Izmantotie resursi:
Jaunumi