Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunajiem slaloma airētājiem panākumi Lietuvas jaunatnes atklātajā čempionātā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas jaunajiem slaloma airētājiem panākumi Lietuvas jaunatnes atklātajā čempionātā
Mārtiņš Plaudis. Foto: K.Pakers.

Lietuvas dienvidu ciematā Puvočos Merkis upē notikušajā kaimiņvalsts jaunatnes atklātajā čempionātā un Lietuvas kausā airēšanas slalomā panākumus guvuši Latvijas jaunie sportisti, izcīnot uzvaras un arī otrās vietas.

Mūsu jaunajiem airēšanas slaloma atlētiem izdevies pierādīt, ka esam labākie Baltijas valstu vidū, uzrādot ļoti labus rezultātus Lietuvas atklātajā jaunatnes čempionātā, kas bija arī Lietuvas kauss, un izcīnot godalgotas vietas, tajā skaitā arī uzvaras.

U16 grupā uzvaras izcīnīja divi mūsu pārstāvji. Mārtiņš Plaudis, kurš pērn bija labākais U14 grupā, ieguva pirmo vietu K1 laivu klasē, bet Emīls Varslavāns palika nepārspēts C1 laivu klasē, arī atkārtojot pērn U14 grupā gūto panākumu. Abiem puišiem izdevās nodrošināt mūsu valstij dubultuzvaru Plaudim izdevās arī triumfēja arī absolūtajā jauniešu konkurencē, bet Emīls izcīnīja U18 vicelīdera godu. C1 laivu klasē vīriešiem U14 vecuma grupā kaimiņvalsts sudrabu nopelnīja Matīss Sils.