Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Nebijis panākums! Latvijas izlase iegūst Pasaules kausa zeltu planētas lielākajā tiešsaistes futbola menedžmenta spēlē

Latvijas izlase, trenera Salnas vadībā, uzvarējusi pašā prestižākajā turnīrā tiešsaistes futbola menedžmenta spēlē Hattrick.org – mūsu izlase ieguva Pasaules kausa zeltu.

Finālā Latvija ar 4:0 sagrāva Rumānijas izlasi. Lai arī pirms spēles Latvijas izlase skaitījās favorīte, tomēr pārākums bija jāpierāda arī uz laukuma. Pret sīkstajiem letiņi, rumāņi izvēlējās pielietot pretuzbrukumu taktiku, apstiprinot pirms spēles izteiktās prognozes, ka Latvija spēlē būs favorīte.

Lai arī rezultāts beigās bija graujošs, skaidrības par uzvarētāju nebija ilgu laiku un spriedze saglabājās līdz pat spēles beigām. Pirmie vārti tika gūti jau 24. minūtē, kad vārtus guva centra pussargs Vladislavs Bakhovs.

Līdz nākamajiem vārtiem bija jāgaida līdz pat spēles 57 minūtei. Savukārt spriedze beidzās un skaidrība par uzvarētāju iestājās vien spēles 75 minūtē, kad kārtējos vārtus šajā turnīrā guva uzbrucējs Danila Radzevičs.  Šis spēlētājs, lai arī savulaik nebija pirmās raudzes uzbrucējs izlasē, šī turnīra gaitā kļuva par superzvaigzni, un galu galā ieguva Pasaules kausa "zelta buci" kā turnīra rezultatīvākais spēlētājs.

Ceļš līdz finālam Latvijas izlasei nebija viegls. Kopumā bija jāpārvar vairākas grupu kārtas un jācīnās ar daudziem spēcīgiem pretiniekiem. Ceļā uz finālu bija brīži, ka likās ... viss, ar to arī beigas! Un tomēr atkal un atkal izlase spēja izšķirošos brīžos saņemties un gūt vajadzīgos punktus, uzvaras vai vārtus...  

Pirms tam pusfinālā ar 2:1 uzveikta sīkstā Peru izlase, kura arī valsts vēsturē pirmo reizi bija tik tālu tikusi Pasaules kausā.

Ļoti grūts brīdis izlasei pienāca pēdējā grupas fāzē, kur bija jāsacenšas ar 3 futbola lielvalstīm - Spāniju, Argentīnu un Angliju. Neskatoties uz to, ka divās spēlēs no trijām, Latvija piedzīvoja minimālus zaudējumus, tā izkļuva no grupas kā otra stiprākā izlase, pateicoties negaidītam panākumam pret pēdējo divu Pasaules kausu ieguvēju Argentīnu.

Uzreiz pēc uzvaras Pasaules kausā, izlases treneris Salnas teica:

Es nespēju noticēt tam, ko mēs izdarījām. Emocijas ir nepārvaramas. Kad nāks sapratne, ka esam čempioni, mēģināšu uzrakstīt detalizētu atskaiti par mūsu kampaņu par zeltu. Un tagad es vienkārši gribu izbaudīt šo mirkli. Paldies visiem!

Par hattrick.org:

Hattrick spēlētājs ir virtuālas futbola komandas menedžeris. Spēles uzdevumos ietilpst: spēlētāju pirkšana un pārdošana, trenēšana un pats galvenais - cīņa par uzvaru nacionālajā čempionātā un kausa izcīņā. No sākuma spēlētājs saņem savu komandu ar vājiem spēlētājiem, mazu stadionu un nedaudz faniem.

Spēlēšana ir jāsāk kādā no zemākajām līgām. Tad pamazām var sākt attīstīt klubu - iepirkt jaunus spēlētājus, trenēt jaunos futbolistus, būvēt lielāku stadionu un pulcēt klāt arvien jaunus un jaunus komandas fanus. Hattrick spēles notiek 2 reizes nedēļā, sezona ilgst 16 nedēļas, līdz ar to gadā sanāk 3 sezonas un viens īstais gads ir 3 Hattrick gadi.

Hattrick ir uz pārlūkprogrammu balstīta masveidā multiplayer tiešsaistes futbola vadības simulācijas videospēle, kas tika izstrādāta Zviedrijā un palaista 1997. gada 30. augustā. Spēle ietver 144 dažādas valstis un Hattrick International, katrai no tām ir sava līgas piramīda un 53 dažādas valodu versijas. Spēlei pievienojušies aptuveni 200 000 lietotāju no visas pasaules.

Spēle ir pieejama bez maksas, lai gan ir pieejams papildu premium atbalstītāja pakalpojums, kas nodrošina papildu funkcijas, kā arī mobilais pakalpojums, kas abi ir pieejami, iegādājoties spēli. Kā jebkurā menedžera spēlē, spēlētājam ir jāpiešķir spēlētājiem pozīcijas un jāizvēlas dažādas taktiskās un stratēģiskās iespējas.

  -1 [+] [-]

, 2024-05-29 08:16, pirms 4 nedēļām
Lielisks panākums! Apsveicu!

  -1 [+] [-]

, 2024-05-29 10:48, pirms 4 nedēļām
Nikolati Vilkiem tagad ir uzdevums.

  -1 [+] [-]

, 2024-05-30 08:39, pirms 4 nedēļām
Priekā! Leģenda ir dzimusi!

  +2 [+] [-]

, 2024-05-30 18:42, pirms 3 nedēļām
slima sunja murgi, priecaties par speliti kur tu pat neko nekontrole, bet simule kompja taktiku

     [+] [-]

, 2024-06-01 00:34, pirms 3 nedēļām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Lielisks panākums! Apsveicu!
Tieši tā
Ne katru dienu pasaules zelts futbolā
Un tas viss paveikts pat bez brokysaukanta un gaļeniekajekindara palīdzības
💪🥇👍✌️🇱🇻🏆

     [+] [-]

, 2024-06-02 23:06, pirms 3 nedēļām
Agrāk bija lieliska spēle, pats vairākas reizes ar "Modžahediem" uzvarēju gan kausā, gan Virslīgā, bet izbesija, tas, ka spēle sāka palikt pārlieku komerciāla, respektīvi visas izmaiņas par labu pusaktīvai masai un jaunajiem spēlētājiem.
Bet tā viss gaišākās atmiņas, vēl tagad atceros, kā zviedri mums nozaga pasaules kausu un NLoco paņēma savā klubā ķīlā zviedru vārtsargu
Ceru, ka Jums tagad ar jautri iet.