Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pārceļ tramplīnlēkšanas sacensības

Andris Vētra
Andris Vētra

Pārceļ tramplīnlēkšanas sacensības
Simons Amans (Šveice) sniedz autogrāfus,
vismaz nedaudz mazinot līdzjutēju
vilšanos par nenotikušajām sacensībām.

Foto: Scanpix

Zakopanē (Polija) plānoto pasaules kausa izcīņas sacensību norise tramplīnlēkšanā pārāk spēcīgā vēja dēļ tika pārcelta uz svētdienu. Ap 30 000 skatītāji bija spiesti doties mājup.

Lai arī prioritāte ir sportistu drošība, tomēr vairāki treneri neslēpa, ka sacensību pārcelšana radīs būtiskus sarežģījumus komandu turpmākajos plānos. Vācijas izlases galvenais treneris Peters Roveins atzina, ka problēmas būs ar aviobiļetēm, jo nākamais pasaules kausa izcīņas posms nākamās nedēļas nogalē norisināsies Japānā. Iepriekš bija plānots, ka PK izcīņas posms Zakopanē noslēgsies jau sestdienas vakarā.

Kvalifikācijas sacensībās labāko rezultātu sasniedza Norvēģijas tramplīnlēcējs Bjorns Einārs Romerens, otrais bija Jans Matura (Čehija), trešais rezultāts kvalifikācijā Martinam Koham (Austrija).

Izmantotie resursi:
www.rtl.de

     [+] [-]

, 2008-01-27 15:35, pirms 16 gadiem
saapiigi chist gaidiiju jo pa sporta kanaaliem neko citu neraada buus jaasamierinas ar poolu