Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Bridža pāru turnīrā uzvar Goldberga un Aizenbergs

Bridža pāru turnīrā uzvar Goldberga un Aizenbergs
Foto: www.rigainvites.lv

21.augusta vakarā notika bridža festivāla „Riga Invites to Jurmala 2013” uzaicināto pāru turnīrs, kurā uzvarēja ASV bridžisti Konstance Goldberga un Viljams Aizenbergs.

Turnīrā piedalījās 24 pāri no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas, Norvēģijas, Polijas, Islandes, Dānijas, Krievijas un ASV, kas pēc Šveices sistēmas izspēlēja 7 tūres pa 4 sadalījumiem katrā tūrē.

Goldberga – Aizenbergs uzvarēja ar 51 punktu, kuriem ar 37 punktiem sekoja Latvijas spēlētājs Vladimirs Gonca pārī ar Igaunijas spēlētāju Oļegu Antonkovu, trešajā vietā ar 29 punktiem Mihals Klukovskis un Pjotrs Zatorskis no Polijas.

Festivāls šodien turpināsies ar Komandu turnīru, kurā piedalās 23 komandas. Tehniskie rezultāti un papildus informācija The Bridge Tournament of the Baltics - Riga...

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Rubins