Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ar Latvijas pārstāves uzvaru absolūtajā vērtējumā Rīgā noslēdzies PK Fit model

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Ar Latvijas pārstāves uzvaru absolūtajā vērtējumā Rīgā noslēdzies PK Fit model
Absolūtā vērtējuma uzvarētāja Regina Mandrika ar organizatoriem un treneriem Kristīni Vederņikovu un Vladimiru Belovu. Foto: Eastlabs.com

Rīdziniece Regīna Mandrika ar trim zelta medaļām tikusi kronēta par IFBB Pasaules Fit Model kausa absolūto čempioni, informē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente un pasākuma organizatore Kristīne Vederņikova.

Pirms dažām dienām "ATTA Centre" telpās noslēdzās IFBB Pasaules Fit Model kauss, ko rīkoja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija sadarbībā ar LR Izglītības un zinātnes ministriju un Latvijas Sporta federāciju padomi, kā arī citiem atbalstītājiem. Konkursā labākās pasaules sportistes demonstrēja teicamas ķermeņa formas, sievišķību un grāciju. Izsmalcināti peldkostīmi, elegantas vakarkleitas, īpašie, neatkārtojamie skatuves stili un pasniegšanas māksla uz skatuves, viss kopumā izcēla dalībnieču dabisko skaistumu un pievilcīgās ķermeņa formas.

Rīdziniece Regīna Mandrika uzrādīja lielisku rezultātu un izcīnīja Latvijai trīs zelta medaļas - kategorijā Fit model virs 172cm, junioru vecuma grupā un absolūtajā kategorijā, kur starp piecām uzvarētājām tiek izraudzīta absolūtā sacensību čempione.

Laura Siugale, sacensību debitante, izcīnīja Latvijai vēl divas sudraba godalgas, kategorijā Fit model līdz 172cm un iesācēju grupā. Junioru kategorijā sacensību bronzas medaļu ieguva rīdziniece Mikaela Liepa, bet kategorijā Fit model līdz 164cm Pasaules kausa bronzu izcīnīja tāpat arī Latvijas sportiste Jeļena Djubina.

Pasaules kausa godalgas aizceļoja arī uz Ukrainu, Lietuvu, Igauniju, Somiju un Kazahstānu. Pārējās Latvijas sportistes, kuras kuplā skaitā ņēma dalību sacensībās, uzrādīja izcilu sniegumu un augstus rezultātus. Kategorijā - fashion model - piedalījāsa tikai sportistes no Latvijas, un par uzvarētāju tika nominēta Elīna Silinēviča.

Godalgoto vietu ieguvējas:

WOMEN'S FIT MODEL - 160 cm:
1.vieta: Kristina Mickiene (Lietuva)
2.vieta: Ksenia Gundjajeva (Igaunija)
3.vieta: Suphasiri Jaaskelainen (Somija)

WOMEN'S FIT MODEL - 164 cm:
1.vieta: Diana Skukauske (Lietuva)
2.vieta: Birgit Reili (Igaunija)
3.vieta: Jelena Djubina (Latvija)

WOMEN'S FIT MODEL - 168 cm:
1.vieta: Anastasiia Terehovska (Ukraina)
2.vieta: Julija Kogan (Igaunija)
3.vieta: Svitlana Poliščuka (IFBB karogs)

WOMEN'S FIT MODEL - 172 cm:
1.vieta: Anna Bezradna (Ukraina)
2.vieta: Laura Siugale (Latvija)
3.vieta: Inna Sindelejeva (Kazahstāna)

WOMEN'S FIT MODEL + 172 cm:
1.vieta: Regina Mandrika (Latvija)
2.vieta: Jelizaveta Ivanova (Igaunija)
3.vieta: Simona Keturakiene (Lietuva)

MASTERS FIT MODEL OPEN:
1.vieta: Diana Skukauske (Lietuva)
2.vieta: Kristina Mickiene (Lietuva)
3.vieta: Julija Kogan (Igaunija)

JUNIORS FIT MODEL OPEN:
1.vieta: Regina Mandrika (Latvija)
2.vieta: Ksenia Gundjajeva (Igaunija)
3.vieta: Mikaela Liepa (Latvija)

WOMEN'S FASHION MODEL OPEN:
1.vieta: Elina Silinēviča (Latvija)
2.vieta: Viktorija Tkačenko (Latvija)
3.vieta: Tatjana Mastihina (Latvija)

Skaistākais pasaules līmeņa šovs izcēlās ar profesionālu organizāciju, lielisku skatuvi, izsmalcinātiem apbalvojumiem, atlētisku un skaistu sportistu klātbūtni.