Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Azerbaidžānu pārstāvošie Latvijas dejotāji ceturtdaļfinālā pasaules reitinga turnīrā Vācijā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Azerbaidžānu pārstāvošie Latvijas dejotāji ceturtdaļfinālā pasaules reitinga turnīrā Vācijā
Arturs Tagirovs un Rebeka Čerepanova. Foto: no dejotāju privātā arhīva.

Rīdzinieki Arturs Tagirovs un Rebeka Čerepanova Vācijas pilsētā Karlsrūē notikušajās Pasaules Sporta deju federācijas (WDSF) augsta līmeņa reitinga turnīrā World Open NS (New series) Latīņamerikas (LA) dejās iekļuva ceturtdaļfinālā un ieguva 19.vietu.

Spēcīga sastāva pasaules reitinga turnīru LA dejās World Open Vācijā uzsāka 49 pāri no 13 valstīm, kuru vidū bija arī rīdzinieki Arturs Tagirovs un Rebeka Čerepanova, kuri otro gadu pārstāv Azerbaidžānu. Rīgā dzīvojošie Latvijas dejotāji pārliecinoši pārvarēja pirmās divas kārtas – sešpadsmitdaļfinālu un astotdaļfinālu – un iekļuva ceturtdaļfinālā, kur dejoja 24 labākie pāri.

Arturs ar Rebeku ceturtdaļfinālā uzrādīja 19.rezultātu, blīvajos rezultātos tikai pavisam nedaudz pietrūkstot līdz Top15. Pasaules rangā no aptuveni 900 pāriem viņi ir labāko simtniekā, ieņemot 83.vietu.

Uzvaru Vācijā izcīnīja pasaules un Eiropas čempionātu pusfinālisti no Dānijas Malte Brinks Rode un Sandra Sorensena, aiz sevis atstājot Vācijas dejotājus, bet trijnieku noslēdza jaunais duets no Igaunijas Kosntantīns Gorodilvos un Poļina Figurenko. Ar iepriekšējo partneri Gorodilovs 2019.gada pasaules un Eiropas čempionātā bija 8.vietā, bet tā paša gada maijā Salaspilī uzvarēja Eiropas kausā.

     [+] [-]

, 2021-10-20 12:39, pirms 3 gadiem
Kāpēc par viņiem ir jāraksta, ja viņi pārstāv naudasmaisus(Azerbaidžānu) nevis Latviju?!