Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Šāvējam Zorgem desmitā vieta Eiropas čempionātā jauniešiem

Andrejs Siliņš

Šāvējam Zorgem desmitā vieta Eiropas čempionātā jauniešiem
Foto: AP / Scanpix

LETA. Latvijas šāvējs Rihards Zorge svētdien Ungārijā ieņēma desmito vietu Eiropas čempionātā starp jauniešiem desmit metru distancē šaušanā ar pneimatisko pistoli.

Zorge kvalifikācijā sešās kārtās tika pie 565 punktiem, no pirmā astotnieka, kas kvalificējās finālam, atpalikdams vienu punktu.

Kvalifikācijā pie ieskatīta rezultāta tika 35 šāvēji.

Tikmēr jaunietēm desmit metru distancē šaušanā ar pneimatisko pistoli Ingrīda Mendriķe kvalifikācijas četrās kārtās tika pie 367 punktiem un ieņēma 16.vietu. Pirmajam astotniekam viņa zaudēja septiņus punktus.

Savukārt 42. un 43.vietā ar 356 punktiem bija Laura Vdobčenko un Aleksandra Vasiļjeva, bet Elīna Priede netika pie minimālā kvalifikācijas punktu skaita un palika bez rezultāta.

Šajās sacensībās pie ieskaitīta rezultāta tika 48 šāvējas.

Tikmēr jaunietēm desmit metru distancē šaušanā ar pneimatisko šauteni Dženeta Evardsone četrās kvalifikācijas kārtās tika pie 409,7 punktiem un ieņēma 27.vietu 44 sportistu konkurencē.

Otrdien Eiropas čempionātā šaušanā desmit metru distancē notiks sacensībās junioriem un pieaugušajiem.

Izmantotie resursi:
LETA