Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Šāvējai Rašmanei septītā vieta Pasaules kausa sacensībās

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Šāvējai Rašmanei septītā vieta Pasaules kausa sacensībās
Agate Rašmane. Foto:Latvijas Šaušanas federācija

LETA. Latvijas šāvēja Agate Rašmane svētdien Riodežaneiro izcīnīja septīto vietu Pasaules kausa posma šaušanā sacensībās 25 metru distancē ar mazkalibra pistoli.

Kvalifikācijā šāvējas sestdien un svētdien sacentās šaušanā uz precizitāti un ātrumu, latvietei sešās sērijās iekrājot 583 punktus, kas deva septīto vietu un dalību finālsacensībās.

Finālā pēc 20 šāvieniem sacensības noslēdza astotā rezultāta īpašniece, bet pēc vēl pieciem šāvieniem Rašmanei ar 11 trāpījumiem bija tobrīd sliktākais rezultāts un viņai kā nākamajai noslēdzās fināls.

Šajā vingrinājumā startēja 42 šāvējas, bet uzvaru izcīnīja ungāriete Veronika Majora.

Jau ziņots, ka iepriekš individuālajās sacensībās desmit metru distancē ar pneimatisko pistoli Emīls Vasermanis un Lauris Strautmanis ieņēma otro un trešo vietu, bet Agate Rašmane bija piektajā pozīcijā. Pāru sacensībās Rašmane kopā ar Strautmani bija ceturtie.

Pasaules kausa posms Riodežaneiro beigsies otrdien.

Izmantotie resursi:
LETA