Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Toresa šaubās par dalību Londonas olimpiādē

Jānis Pārums

Toresa šaubās par dalību Londonas olimpiādē
Dara Toresa
Foto: AP

Trīskārtējā Pekinas olimpisko spēļu vicečempione peldēšanā, amerikāniete Dara Toresa, kurai šobrīd ir 42 gadi, nav droša vai pēc trim gadiem piedalīsies olimpiskajās spēlēs Londonā.

Šī gada pasaules čempionātā, kas jūlijā notiks Romā, Toresa gan ir apņēmības pilna piedalīties: "Pagaidām man izdodas neizlaist nevienu treniņu, viss norit veiksmīgi. Pagaidām, kamēr esmu izbraukumos, man izdodas atrast laiku arī lai iemācītos kaut ko jaunu. Pēc pāris nedēļām, kad atgriezīšos mājās – tad pilnībā pievērsīšos tam, lai sagatavotos pasaules čempionātam."

"Attiecībā par 2012. gada Olimpiādi pagaidām neko nezinu. Dzīvoju šai dienai, tāpēc pagaidām domāju tikai par pasaules čempionātu. Pēc tā paņemšu nelielu pauzīti un tad jau redzēsim, kas notiks tālāk," piebilda Toresa.

Izmantotie resursi:
AP

     [+] [-]

, 2009-04-17 12:06, pirms 15 gadiem
Visu cieņu

  +1 [+] [-]

, 2009-04-17 12:25, pirms 15 gadiem
peldesana tas ir loooti liels vecums ... bet tiesam visu cienu

     [+] [-]

, 2009-04-17 14:19, pirms 15 gadiem
Ja Torresa startēs Londonā, tas tiešām būs kas vienreizējs. Viņa jau 83. gada USA Nationals gāja pa WR 50 brīvajā, turklāt pagājšgad Pekinā, tik cienījamā vecumā būdama, sudrabu izcēla. Hands down, Dara!