Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Eiropas čempionāta finālam kvalificējas arī Čerkovskis

Krišs Upenieks

Eiropas čempionāta finālam kvalificējas arī Čerkovskis
Deniss Čerkovskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas modernās pieccīņas labākais sportists Deniss Čerkovskis iekļuvis Eiropas čempionāta finālsacensībās, kas norisināsies otrdien. Savā kvalifikācijas B grupā Deniss ierindojās desmitajā vietā, vietu starp 36 labākajiem sportistiem nodrošinot bez lielām problēmām.

Sacensības Deniss sāka ar visai pārliecinošu pirmo vietu paukošanā, kam gan sekoja 19. vieta peldēšanā, kas Latvijas sportistiem vienmēr ir bijusi problēma, bet kombinācijā (šaušana+skriešana) 18. vieta, kas summā deva 4496 punktus un desmito vietu.

Jau ziņojām, ka vakar Latvijas modernās pieccīņas pārstāves Jeļena Rubļevska un Olga Šišlova arī veiksmīgi pārvarēja Eiropas čempionāta priekšsacīkstes, nodrošinot sev vietu finālā. Jeļena savā kvalifikācijas grupā ierindojās septītajā vietā, kamēr Olgai 18. vietā un kā pēdējai vieta finālā.

Ja vīru konkurencē labākos noskaidros vien otrdien, tad 36 labākās pieccīņas pārstāves uz starta līnijas kāps jau rīt, kad jācīnās arī abām latvietēm.

Izmantotie resursi:
Pentathlon.org - UIPM Homepage