Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausā stenda šaušanā uzvar Upelnieks un Mincāns

Jānis Pārums

Latvijas kausā stenda šaušanā uzvar Upelnieks un Mincāns
Dainis Upelnieks
Foto: sasa.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē Bauskā norisinājās Latvijas kausa izcīņa stenda šaušanā (apaļajā stendā un tranšeju stendā) un paralēli arī ģenerāļa Krišjāņa Berķa piemiņas kausu izcīņa.

Apaļajā stendā pie uzvaras tika Dainis Upelnieks. Pēc pirmās sērijas viņš par punktu atpalika no Valda Kalēja, taču bija pārliecinoši labākais otrajā sērijā, kā arī pusfinālā un finālā, kopumā nopelnot 90 punktus un Kalēju apsteidzot par astoņiem punktiem. Trešo vietu sīvā cīņā izcīnīja Kaspars Avens, kurš ieguva 77 punktus – tikpat arī ceturtajā vietā palikušajam Gundaram Briedim.

Tranšeju stendā pārliecinošs panākums Valdim Mincānam, kurš bija labākais gan pirmajās divās sērijā, gan pusfinālā, tādejādi finālā varēja atļauties vairāk kļūdīties, nopelnot vien 17 punktus, bet vienalga uzvarēt. Mincānam 82 punkti, otrā vieta ar 74 punktiem Edgaram Gailītim, bet 73 punkti un trešā vieta Atim Vēverim.

Sportingā uzvara Valērijam Čeprovam, bet šaušanā pa stāvošo mērķi uzvaru dramatiskā cīņā izcīnīja Aigars Legzdiņš, kurš tikai par punktu apsteidza Valēriju Ķirķi. Novadu kausa izcīņā uzvaru izcīnīja Iecavas komanda (Dainis Upelnieks, Mairis Upelnieks, Mārtiņš Kavoss, Viktors Sidorenkovs, Artūrs Sidorenkovs). Visās četrās disciplīnās tika izcīnīti arī ģenerāļa Berķa piemiņas kausi.

Pilni sacensību rezultāti pieejami ŠEIT

  -1 [+] [-]

, 2012-05-14 16:30, pirms 12 gadiem
Spriežot pēc rezultātiem,šie plinti turējuši un šāvuši no jostas vietas - kā 80-to filmās.