Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Strautmanim 37. vieta Pasaules kausa posmā Azerbaidžānā

Strautmanim 37. vieta Pasaules kausa posmā Azerbaidžānā
Lauris Strautmanis
Foto: issf-sports.org

Pasaules kausa posmā Azerbaidžānas pilsētā Gabalā šodien šaušanā ar pneimatisko pistoli no desmit metriem 37. vietu ieguva Latvijas sportists Lauris Strautmanis.

Strautmanis sešu šaušanu sērijā nopelnīja 574 punktus, kas viņam ļāva ierindoties 37. vietā 116 startējušo sportistu konkurencē, bet vēls viens Latvijas šāvējs Emīls Vasermanis ar 539 punktiem ieņēma 68. vietu.

Finālsacensībām kvalificējās astoņi labākie šāvēji, no kuriem finālā vistrāpīgākais bija Dienvidkorejas pārstāvis Kim Čenjons, kurš aiz sevis atstāja kazahu Vladimiru Isačenko un slovāku Juraju Tuzinski.

Atgādinām, ka iepriekš šaušanā ar pneimatisko pistoli no 50 metru distances Strautmanis ieguva 42. vietu, bet Vasermanis ierindojās 97. vietā 150 sportistu konkurencē. Tikmēr Agate Rašmane ieņēma 47. vietu šaušanā ar pneimatisko pistoli no 25 metru distances.

Pasaules kausa posms Gabalā risināsies līdz pat svētdienai, 16. augustam.

Izmantotie resursi:
issf-sports.org