Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Arī Borodavko startēs olimpiādē

Jānis Pārums

Arī Borodavko startēs olimpiādē
Jevgeņijs Borodavko
Foto: Juris Bērziņš - Soms, Sports

Neskatoties uz neveiksmīgo startu Eiropas čempionātā, Latvijas džudists Jevgeņijs Borodavko, kurš startē svara kategorijā līdz 100 kilogramiem, spējis kvalificēties Pekinas olimpiskajām spēlēm.

Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) sporta un zinātnes nodaļas vadītāja Marita Vilciņa sarunā ar eSports.lv apstiprināja, ka sportists saglabājis 9. vietu Eiropas ranga tabulā, kas viņam nodrošina ceļazīmi uz Pekinas olimpiskajām spēlēm. Atgādināsim, ka Eiropas čempionātā, kas šodien noslēdzās Portugāles galvaspilsētā Lisabonā, Borodavko zaudēja gan pirmajā cīņā, gan gandarījuma turnīrā.

eSports.lv jau ziņoja, ka Pekinas olimpisko spēļu ceļazīmi nodrošināja arī olimpiskais medaļnieks Vsevolods Zeļonijs. Arī viņš Eiropas rangā ierindojās 9. vietā, lai gan pastāvēja liela iespēja, ka kāds no konkurentiem Zeļoniju apsteigs. Līdzīgi kā Borodavko, arī Vsevolodam Eiropas čempionāts beidzās pēc gandarījuma turnīra, lai gan sacensības Latvijas džudists iesāka veiksmīgi – ar divām uzvarām.

Saistītie raksti:
Zeļonijs iegūst ceļazīmi uz Pekinu

     [+] [-]

, 2008-04-13 17:27, pirms 16 gadiem
nu tas jau tikai priece, vel pa vienu vairaak, ta veel sakraasim diezgan pieklaajiigu skaitu sportistu!

kads atceras, cik pagajushogad mums bija olimpieshu? nu es domaju Atenaas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-13 17:34, pirms 16 gadiem
Atēnās bija 35 Latvijas sportisti. Pekinā, pieskaitot sieviešu basketbola izlasi, kopā vajadzētu būt ap 50.

     [+] [-]

, 2008-04-13 18:04, pirms 16 gadiem
vaidzeetu softbolu latvijaa atiistiit. buutu veel vairaak