Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Aicina noteikt populārāko sporta veidu un sporta pasākumu Valmierā

Jānis Pārums

Lai noteiktu 2009.gada populārāko sporta veidu un sporta pasākumu Valmierā, no pirmdienas, 9.novembra portālā valmiera.lv izsludināta aptauja.

Aptaujas anketa aizpildāma portāla valmiera.lv sadaļā „Sports”. Abu nomināciju laureāti tiks paziņoti Valmieras sporta ballē šā gada 11.decembrī. Aptauja noslēgsies 1.decembrī.

Jau ziņots, ka Valmieras Sporta balle šogad norisināsies 11.decembrī pl.20:00 Valmieras Kultūras centrā. Līdzīgi kā iepriekšējos gados sarīkojuma laikā sveiks labākos dažādu sporta veidu pārstāvjus, sporta spēļu komandas, trenerus. Sportistiem, to atbalstītājiem un līdzjutējiem, kā arī sporta dzīves veidotājiem un entuziastiem pasākuma laikā būs iespēja skatīt daudzveidīgu kultūras programmu. Pasākumu noslēgs balle, kurā spēlēs grupa „Dzelzs vilks”. Tuvākajā laikā Valmieras Kultūras centrā sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz pasākumu.

Aptauju variet izpildīt šeit

Informāciju sagatavoja:
Inese Kazuša, Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja