Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Mūsējie devušies uz U19 Eiropas junioru čempionātu airēšanā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Mūsējie devušies uz U19 Eiropas junioru čempionātu airēšanā
Foto: https://erjch2021.com/

Šīs nedēļas nogalē notiks U19 Eiropas junioru čempionāts airēšanā, kas norisināsies 9. un 10.oktobrī Vācijas pilsētā Minhenē.

Eiropas čempionāts airēšanā junioriem sākotnēji tika plānots maija mēnesī, bet ierobežojumu dēļ to diemžēl sākotnēji plānotajā laikā nevarēja sarīkot. Organizātori bija apņēmības pilni un tomēr nolēma, ka sacensībām ir jānotiek. Tāpēc čemponāts tika pārcelts uz oktobra mēnesi. Salīdzinot ar citiem čempionātiem, šajā ir paredzētas vietas arī skatītājiem.

Latvija U19 Eiropas junioru čempionātā būs parstāvēta tikai junioru meiteņu konkurencē, jo uz Minheni ir devušās trīs mūsu jaunās airētājas. Vieniniekos airēs Laine Rumpe, bet divniekā startēs Gabriela Lorenca un Ance Veļičko. Meitenes šajos startos pavadīs trenere Ilze Krūze.

Izmantototie resursi:
rowing.lv