Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Šāvēja Rašmane sešiniekā Pasaules kausa finālā jauktajiem pāriem

Šāvēja Rašmane sešiniekā Pasaules kausa finālā jauktajiem pāriem
Agate Rašmane. Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Ar izcīnīto dalīto 5./6.vietu ar pneimatisko pistoli jauktajiem pāriem noslēgušies Agates Rašmanes starti Pasaules kausa finālā, kas norisinājās Polijas pilsētā Vroclavā.

# Vakar Viļņa Celmiņa audzēkne individuālajās sacensībās ar pneimatisko pistoli uzrādīja 11.vietu, pavisam maz pietrūkstot līdz pusfināla astotniekam.

# Savukārt aizvakar pirmajā kārtā mūsu šāvēja Starptautiskās Šaušanas sporta federācijas (ISSF) prezidenta kausa izcīņas sacensībās Pasaules kausa fināla ievaros kopā ar Krievijas sportistu Vadimu Muhametjanovu uzrādīja 6.rezultātu un iekļuva pusfināla astotniekā.

# Pusfinālā astoņi labākie pāri bija sadalīti divās grupās pa četri katrā. No katras pusfināla grupas pirmie tika finālā, bet otrās vietas ieguvēji ieguva tiesības cīnīties mazajā finālā par trešo vietu.

# Agate ar Vadimu sāka lieliski, abiem uzrādot vienlīdzīgu rezultātu un pēc pirmajām četrām sērijām izvirzoties vadībā. Taču nākamajās sērijās Rašmanei kopumā neizdevās turpināt iesākto, tādējādi kopā Muhametjanovu atkrītot uz trešo vietu un beigās ar otrās grupas trešā rezultāta uzrādītājiem indieti Vermu un ukrainieti Kosteviču sadalot 5./6.vietu.

# Pirmo vietu šajā vingrinājumā izcīnīja Indijas sportiste Manu Bhakera pārī ar sportistu no Irānas Javadu Foroughi, kuri finālā pārspēja francūzieti Matildi Lamoji un krievu Artjomu Černousovu.


Dāvis Mazais. Foto: Campione del Garda.

Burātāji Mazais un Kumpiņa atlases regatē neizcīna ceļazīmes uz Parīzes olimpiskajām spēlēm

LETA. Latvijas burātāji Dāvis Mazais un Estere Kumpiņa šonedēļ Francijā atlases regatē neizcīnīja ceļazīmes uz Parīzes olimpiskajām spēlēm.
Pāvels Švecovs. Foto: olimpiadef64.lv

Pieccīņnieks Švecovs Pasaules kausa posmā sasniedz finālu

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs piektdien Budapeštā sasniedza Pasaules kausa trešā posma finālu.
Vitālijs Kuceba.

Paukotāji Kuceba un Prošina nekvalificējas Parīzes olimpiskajām spēlēm

LETA. Latvijas paukotāja Sofija Prošina Luksemburgā piektdien Eiropas zonas olimpiskās kvalifikācijas sacensībās ar špagu piekāpās ceturtdaļfinālā, bet Vitālijs Kuceba sacensībās ar floreti zaudēja pirmajā izslēgšanas turnīra cīņā.