Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Paukotāji Gafe un Kozlova piektajā desmitā pasaules čempionātā kadetiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Paukotāji Gafe un Kozlova piektajā desmitā pasaules čempionātā kadetiem
Alekss Daniels Gafe. Foto: paukosana.tv

LETA. Latvijas paukotāji Alekss Daniels Gafe un Polina Kozlova trešdien ieņēma attiecīgi 45. un 48.vietu Dubaijā notiekošā pasaules kadetu čempionāta sacensībās ar floreti.

Kadetiem apakšgrupā Gafe uzvarēja četrās no sešām cīņām un tika izsēts ar 35.numuru, Valteram Kaulakānam divi panākumi sešos mačos deva 90.numuru, bet Markuss Zdors uzvarēja vienā no sešiem dueļiem un nekvalificējās izslēgšanas turnīram.

Gafe no pirmās kārtas bija brīvs, bet otrajā ar 9:15 piekāpās Singapūras paukotājam Semjuelam Elijam Robsonam (30.). Kaulakāns pirmajā kārtā ar 9:15 zaudēja tunisietim Ali Ghrairi (39.).

Gafe tika klasificēts 45.vietā, Kaulakāns 90. un Zdors 100.pozīcijā 117 paukotāju konkurencē.

Kadetēm apakšgrupā Kozlova uzvarēja trīs no sešiem mačiem un saņēma 48.numuru, bet Hēra Liepniece zaudēja visās sešās cīņās. Kozlova no pirmās kārtas bija brīva, bet otrajā ar 6:15 atzina japānietes Ajano Imuras (17.) pārākumu.

Kozlova čempionātā ieņēma 48.vietu, bet Liepniece bija dalītā 101.vietā starp 104 paukotājām.

Pasaules čempionāts junioriem un kadetiem norisināsies līdz svētdienai.