Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Mākslas vingrotāja Polstjanaja Pasaules kausa posmā ieņem devīto vietu daudzcīņā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mākslas vingrotāja Polstjanaja Pasaules kausa posmā ieņem devīto vietu daudzcīņā
Jeļizaveta Polstjanaja. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Latvijas mākslas vingrotāja Jeļizaveta Polstjanaja sestdien Itālijā notiekošajā Pasaules kausa posmā ieņēma devīto vietu daudzcīņā.

Četru vingrojumu summā Polstjanaja sakrāja 115,4 punktus, kas ļāva ierindoties starp desmit labākajām sportistēm.

Tikmēr otra Latvijas pārstāve Anna Murikova ar 92 punktiem ierindojās 36.pozīcijā. Daudzcīņā uzvaru izcīnīja itāliete Sofija Rafaeli, kura sakrāja 126,8 punktus.

Sestdien vingrojumā ar vālītēm Polstjanaja tika novērtēta ar 28,6 punktiem un ieņēma 12.vietu, kamēr Murikova tika pie 23,05 punktiem, ierindojoties 26.pozīcijā.

Savukārt vingrojumā ar lentu Polstjanaja tika pie 28,9 punktiem, kas bija ceturtais labākais rezultāts, un iekļuva finālsacensībās. Murikova vingrojumā ar lentu saņēma 22,2 punktus, ieņemot 34.vietu.

Jau ziņots, ka piektdien Polstjanaja, ieņemot sesto vietu vingrojumā ar apli, iekļūstot finālsacensībās attiecīgajam vingrojumam. Vingrojumā ar bumbu viņa bija 14.vietā.

Murikova piektdien arī piedalījās vingrojumos ar apli un bumbu, ieņemot attiecīgi 34. un 35.pozīciju.

Individuālie fināli norisināsies svētdien.

Izmantotie resursi:
LETA