Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

5. janvārī ''Sporta Avīze'' paziņos ikgadējās aptaujas labākos Latvijas sportā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

5. janvārī ''Sporta Avīze'' paziņos ikgadējās aptaujas labākos Latvijas sportā
Pirms gada aptaujā uzvarēja Mairis Briedis. Foto: Wasserman Boxing

Jau 26 gadu Latvijas vadošais drukātais sporta izdevums ''Sporta Avīze'' paziņos labākos sportā mūsu valstī, kas noskaidroti tradicionālajā 50 ekspertu aptaujā, turklāt sadarbībā ar ''Optibet'' un ''Dienas Bizness'' konferencēm, 2021.gada laureātu nosaukšana pirmo reizi būs skatāma tiešraides pasākumā ''Youtube'' 5.janvārī no plkst 9:30.

''Sporta Avīzes'' aptaujā vienoti tiek balsots par vīriem, dāmām, individuālajām komandām, sporta spēļu komandām un nacionālajām izlasēm, bet starp 50 ekspertiem atrodami sporta politikas veidotāji, valsts augstākās amatpersonas, federāciju vadītāji, bijušās sporta zvaigznes, treneri, žurnālisti, ''Sporta Avīzes'' lasītāji un šogad pirmoreiz savu viedokli izteica arī atbalstītāju ''Optibet'' darbinieki. Balsotāju vidū bija premjerministrs Krišjānis Kariņš, Rīgas mērs Mārtiņš Staķis un daudzas Latvijas sporta leģendas.

''Sporta Avīzes'' gada aptaujas noslēguma pasākums tiešraidē pulcēs aptaujas laureātus, sporta dzīves organizatorus un atbalstītājus, nozares profesionāļus un viedokļu līderus, atskatoties uz 2021.gada spilgtākajiem notikumiem Latvijas sportā. Sporta nozares profesionāļi diskutēs par pandēmijas ietekmi uz bērnu un jauniešu sportu Latvijā, nosauks 2021.gada labākos ''Sporta Avīzes'' vērtējumā un prognozēs Latvijas sportistu iespējas 2022.gada ziemas olimpiādē Pekinā.

Vadītāja lomā iejutīsies pazīstamais sporta žurnālists Lauris Lizbovskis. Par bērnu un jauniešu sports Latvijā ierobežojumu apstākļos diskutēs sporta ārste, “Sporta Laboratorijas” vadītāja Dr. Sandra Rozenštoka, “Futbola Parks Academy” treneris un dibinātājs Kristaps Slaidiņš, kā arī Latvijas basketbola līgu direktors Kristaps Janičenoks. Tikmēr par sporta menedžmentu sociālo tīklu laikmetā un to nozīmi mūsdienu sportā Lauris Lizbovskis sarunāsies ar slavenāko Latvijas sportistu menedžeriem Raimondu Zepu un Edgaru Buļu.

Aptaujas gada balsojuma rezultātus pārspriedīs sporta žurnālistikas leģenda un ''Sporta Avīzes'' aptaujas idejas autors Jānis Matulis, kā arī televīzijas seja Dāvids Ernštreits, turklāt pirmoreiz vēsturē ''Sporta Avīze'' paziņos arī “Gada labāko sporta notikumu Latvijā”. Sarunā par Latvijas vietu uz pasaules sporta skatuves brīdī, kad tikai mēnesis atlicis līdz Pekinas olimpiskajām spēlēm, studijas viesis būs Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Vēl vairāki eksperti tiks atklāti vien tiešraidē.

Pasākuma tiešraidē ''Sporta Avīze'' paziņos 2021.gada labākos Latvijas sportā, kam sekos arī intervija aptaujas ar uzvarētāju un treneri. Pirms gada ''Sporta Avīzes'' ekspertu aptaujā par labāko Latvijas sportistu tika atzīts bokseris Mairis Briedis, bet vēl gadu iepriekš titulu saņēma Martins Dukurs – vai šoreiz arī viņi spēs pacīnīties par augstākajām vietām? Kurš kļūs par labāko Latvijas sportā 2021.gadā?

Izdevniecības ''Dienas mediji'' galvenais redaktors Gatis Madžiņš: "''Sporta Avīzes'' aptauja šobrīd ir objektīvākā Latvijas sportā, jo viedokli tajā izsaka visdažādākās balsotāju grupas – amatpersonas, bijušie sportisti, treneri, žurnālisti un pat parastāki sporta līdzjutēji. Izdevniecība ''Dienas mediji'' ir gatava 2022.gadam un ceram, ka lieliskus rezultātus rādīs arī mūsu sportisti, apgrūtinot ekspertu izvēli nākamajā balsošanā. Pirms tam gan vēl atlicis nosaukt šī balsojuma labākos. Noteikti nepalaidiet garām īpašo tiešraides pasākumu, ar aizraujošiem un noderīgiem diskusiju paneļiem, bet pilnu rezultātu apkopojumu lasiet arī ''Sporta Avīzes'' 2022.gada janvāra numurā.”

Informāciju sagatavoja:
Izdevniecība ''Dienas mediji''

  +1 [+] [-]

, 2022-01-04 16:22, pirms 2 gadiem
Balsotāju vidū bija premjerministrs Krišjānis Kariņš, Rīgas mērs Mārtiņš Staķis un daudzas Latvijas sporta leģendas.

Ok, kāpēc Kariņš un Staķis? Vai viņi tomēr arī ir lieli sporta entuziasti un regulāri piedalās sportacentrs.com diskusijas?

     [+] [-]

, 2022-01-05 08:29, pirms 2 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Balsotāju vidū bija premjerministrs Krišjānis Kariņš, Rīgas mērs Mārtiņš Staķis un daudzas Latvijas sporta leģendas.

Ok, kāpēc Kariņš un Staķis? Vai viņi tomēr arī ir lieli sporta entuziasti un regulāri piedalās sportacentrs.com diskusijas?
Šajā balsojumā vienmēr piedalās arī premjerministrs un Rīgas mērs. Ja tu kļūtu par vienu vai otru, tad tevi arī aicinātu. Vārdam un uzvārdam nav nozīmes.