Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Foto: Greznā ceremonijā pasniegtas "SportelMonaco" gada balvas

Eiropas pundurvalstī Monako pasniegtas sporta mārketinga un mediju nozares balvas par veikumu 2016. gadā. Par labāko „slow motion” klipu nosaukts ASV uzņēmuma „NBC Sports Group” radītais Brazīlijas futbola izlases zvaigznes Neimāra „slow motion” klips. Bet par labāko reklāmas programmu atzīts „BBC Sport” veidotais 2016. gada Riodežaneiro olimpisko spēļu treileris.


Gustavs Gailītis un Endija Rūja. Foto no sportistu personīgā arhīva.

Latvieši triumfē Eiropas čempionātā skeitborda slalomā

Aizvadītajā nedēļas nogalē Francijas galvaspilsētā Parīzē norisinājās Eiropas čempionāts skeitborda slaloma disciplīnās, kurā vairākas medaļas, tajā skaitā zelta, nopelnīja Latvijas skeitbordisti, Gustavam Gailītim izcīnot arī kopvērtējuma titulu.
Godalgoto vietu ieguvēji Latvijas čempionāta ieskaitē priekšplānā. Foto: Latvijas Šaha federācija.
3

Rāviņš kļuvis par vienpadsmitkārtējo Latvijas čempionu šaha kompozīciju risināšanā

Rīgā notikušajā jubilejas 50. Latvijas čempionātā šaha kompozīciju risināšanā, kas arī reģistrēts Pasaules risināšanas kausa izcīņai, par uzvarētāju kļuva Modris Rāviņš.
Latvijas orientieristi kļuvuši par Baltijas čempioniem. Foto: LOF.

Latvijas orientieristi Baltijas čempionātā kopvērtējumā uzvar ceturto gadu pēc kārtas

Ar Latvijas orientieristu izcīnītām 22 medaļām, no kurām sešas ir augstākā kaluma, un Latvijas izlases triumfu kopvērtējumā noslēdzies Baltijas čempionāts orientēšanās, kas 18. un 19. maijā notika Lietuvā pie Ignalinas. Latvijas orientieristi Baltijā uzvarējuši ceturto gadu pēc kārtas.