Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Rays" turpina uzvarēt

"Rays" turpina uzvarēt
Villijs Aibars ("Rays") gūst punktu.
Foto: AFP

Tampabejas "Rays" komanda šosezon aizvada labāko sezonu savā īsajā vēsturē - pirmo reizi, sākoties jūlijam, viņi ir pirmie ne tikai savā divīzijā, bet visā MLB. Vēl vairāk nostiprināt pozīcijas "Rays" ļāva šonakt aizraujošā spēlē gūtā uzvara pār Bostonas "Red Sox" - 5:4.

Šosezon abas komandas jau bija tikušās deviņas reizes - trīsreiz pa trim spēlēm - un interesanti, ka visās spēlēs bija uzvarējuši laukuma saimnieki, t.i., sešas reizes Bostona un trīs reizes Tampabeja. Tradīcija tika turpināta arī šonakt. Interesantākie notikumi risinājās spēles pēdējā iningā, kad "Red Sox" ar krietnu veiksmes devu atspēlēja divus punktus un samazināja mājnieku pārsvaru līdz minimumam - 4:5. Taču savainoto "Rays" metēju, veterānu Troju Persivalu nomainījušais Dž.P.Hauels zem atbildības nastas nesalūza un veiksmīgi noslēdza iningu un visu spēli, kā trešo "Red Sox" spēlētāju izslēdzot Hūlio Lugo.

Ievērības cienīga spēle risinājās arī Kolorādo "Rockies" mājvietā Denverā. Laukuma saimnieki vēl pēc piektā ininga bija šķietami drošā vadībā 8:3, taču atlikušajā laikā spēja tikai noskatīties, kā viesi no Sandjego jau nākamajā iningā vienā piegājienā izlīdzina rezultātu 8:8, bet devītajā iningā vienkārši paņirgājas par metējiem Braienu Fuentesu un Luisu Viskaino, savācot septiņus punktus un svinot pārliecinošu uzvaru ar 15:8.

Galvenās Beisbola Līgas.
30. jūnijs.

Kanzassitijas "Royals" - Baltimoras "Orioles" 6:5
Teksasas "Rangers" - Ņujorkas "Yankees" 2:1
Sentluisas "Cardinals" - Ņujorkas "Mets" 7:1
Sinsinati "Reds" - Pitsburgas "Pirates" 4:3
Floridas "Marlins" - Vašingtonas "Nationals" 6:5
Tampabejas "Rays" - Bostonas "Red Sox" 5:4
Hjūstonas "Astros" - Losandželosas "Dodgers" 4:1
Detroitas "Tigers" - Minesotas "Twins" 5:4
Čikāgas "White Sox" - Klīvlendas "Indians" 9:7
Sandjego "Padres" - Kolorādo "Rockies" 15:8
Arizonas "Diamondbacks" - Milvoki "Brewers" 6:3
Oklendas "Athletics" - Anaheimas "Angels" 6:1
Toronto "Blue Jays" - Sietlas "Mariners" 2:0
Čikāgas "Cubs" - Sanfrancisko "Giants" 9:2

Izmantotie resursi:
mlb.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-01 14:54, pirms 16 gadiem
Ilgi gaidīji Žēl, ka mana mīļākā komanda Mets zaudēja Jura Miņina Cards, tāpat arī ''pirāti'' zaudēja

     [+] [-]

, 2008-07-01 23:31, pirms 16 gadiem
Nu stukbums kaut kāds! BoSox kāš jau 3 spēli pēc kārtas ar VIENA punkta starpību! Okajima šogad vispār nerullē, vislaik tik atdod pretiniekiem uzvaras punktus Šovakar Wakefield pičo, arī auzas gan jau ka būs. Bet pēc tam Matsuzaka