Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Jemeļjaņenko jūnijā plāno tikties ar Vaitu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jemeļjaņenko jūnijā plāno tikties ar Vaitu
Fjodors Jemeļjaņenko
Foto: sherdog.com

Pasaules čempions WAMMA versijā Fjodors Jemeļjaņenko (Krievija) vasaras sākumā plāno tikties ar UFC prezidentu Dainu Vaitu, lai apspriestu iespēju cīnīties ar šīs organizācijas čempionu Broku Lesneru.

Jau ilgāku laiku Daina Vaits vairakkārt klāstījis, ka nevar ar krieva pārstāvjiem vienoties par Jemeļajaņenko cīņu pret viņa organizācijas (UFC) čempionu, jo ar krieva menedžeriem esot grūti kārtot lietas. Viņš arī sūrojās, ka tam nav bijusi iespēja pašam personīgi tikties ar Fjodoru. Taču tagad Vaitam tāda iespēja būs, jo Jemeļjaņenko ar saviem menedžeriem vasaras sākumā gatavojas braukt uz ASV un runāt ar UFC prezidentu.

„Mēs ar saviem menedžeriem jūnijā ceram personīgi parunāt ar Dainu Vaitu, lai apspriestu iespēju pacīnīties ar Broku Lesnaru,” nākotnes plānus apstiprina Fjodors Jemeļjaņenko.

Jemeļjaņenko arī pastāstīja, ka šobrīd ir aizņemts ar filmas filmēšanu un gatavošanos Sambo cīņai, kura notiks jau martā.

Izmantotie resursi:
dreamfighters.com

     [+] [-]

, 2009-02-18 17:01, pirms 15 gadiem
Eh shito cinju dereetu redzeet, bet man vienalga liekas ka Fjodors uzvarees Lesnaru, Lesnaram vnk nav taadas pieredzes ciiniities ar tik speeciigiem pretiniekiem!

     [+] [-]

, 2009-02-18 18:10, pirms 15 gadiem
pagaidam taa iisti nevar saredzet vinjam pretinieku kurs vel varetu vinju ari uzvareet - varbut kautkad naakotnee tas pats arlovskis, kad buus sakacaajies un nedariis muljkjiibas...

     [+] [-]

, 2009-02-19 08:24, pirms 15 gadiem
Lesners Fjodoram nebūs pretinieks, jo gribēs lauzties uz partera! Un tur nu krievam shobriid nav pretinieku! Man vispār liekas, ka Fjodoru varētu uzvarēt tikai tāds čalis, kas specializējas nevis cīņā uz grīdas, bet iekš precīziem un neatbloķējamiem sitieniem. Piemēram, Fjodora un Krokopa cīņā pirms dažiem gadiem bija daudz labu momentu, kuros Krokops perfekti izsita cauri Fjodora aizsardzībai! tas varēja visādi beigties! Bet, protams, tiklīdz viss nonāca līdz cīņai uz partera...