Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Arlovskis atkal tiek nokautēts

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Arlovskis atkal tiek nokautēts
Brets Rodžers
Foto: Sherdog.com

Vakar Sentluisā (ASV) turnīra Strikforce: „Lawler vs. Shields” ietvaros cīņā ar bijušo UFC čempionu Andreju Arlovski (Baltkrievija), amerikānis Brets Rodžers jau pirmajā raundā nokautēja Arlovski, turpinot savu uzvaru sēriju.

Pirms šīs cīņas Breta Rodžersa (10-0-0) teiktajā, ka viņš uzvarēs ar nokautu par otru pasaulē labāko MMA cīkstoni atzīto Andreju Arlovski ieklausījās retais, bet pēc vakardienas ātrās uzvaras līdz šim neuzveiktajam Rodžeram sāk ticēt daudzi.

Cīņas pirmās desmit sekundes sportisti pavadīja gatavojoties uzbrukumam līdz Arlovskis izdarīja sitienu ar kāju, uz kuru Rodžers atbildēja ar piecu sitienu kombenāciju ar rokām un Arlovskis atradās uz grīdas.

Šī cīņa ilga vien divdesmit divas sekundes pēc, kurām līdz šim neuzvarētais Rodžers pierādīja, ka ir gatavs cīnīties arī ar citiem pasaules elites cīkstoņiem.

Uzvara pār Arlovski Rodžersu pietuvojusi ļoti tuvu Strikforce čempiona kronim, kurš šobrīd pieder holandiešu atlētam Alisteram Overēmam. Pagaidām datums, kurā varētu notikt titula mačs starp abiem melnādainajiem atlētiem vēl nav zināms.

„Es tādā tempā arī turpināšu,” izteicās Rodžers. „Es mīlu šo sporta veidu. Esmu gatavs tikties ar ikvienu. Pats galvenais – vēlos čempiona jostu!”

Izmantotie resursi:
sherdog.com

  +1 [+] [-]

, 2009-06-07 17:03, pirms 15 gadiem
gaidām,kad būs fedor vs Bret Rogers!!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-07 17:08, pirms 15 gadiem
bobsters rakstīja: gaidām,kad būs fedor vs Bret Rogers!!
Bret Rogers eshe slishkom zeleniy chtob na Fedora idti.
Na skolko ya znayu sledushiy boy Fedora protiv Barnetta

  +1 [+] [-]

, 2009-06-07 18:32, pirms 15 gadiem
Šis laikam Arlovskim būs baigais trieciens!
Pats laikam bija domājis ka ir daudz labāks..tagad tomēr 2 cīņas pēc kārtas jau zaudētas!

     [+] [-]

, 2009-06-14 09:58, pirms 15 gadiem
fedor vs barnett 1 augusta!!