Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Adesanja pēc pirmā zaudējuma UFC: ''Atdzimšu kā fēnikss''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Adesanja pēc pirmā zaudējuma UFC: ''Atdzimšu kā fēnikss''
Jans Blahovičs un Izraels Adesanja pēc cīņas. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Svētdienas rītā noslēdzās ''UFC 259'' cīņu šovs, kura galvenajā cīņā triumfēja polis Jans Blahovičs, pēc punktiem uzveicot Izraelu Adesanju. Pēc cīņas līdz tai nezaudējusī UFC vidējā svara zvaigzne Adesanja solīja atdzimt kā fēnikss un veltīja cieņas frāzes savam pretiniekam. Blahovičs sacīja, ka jūtas kā īstens čempions. Par aizliegtu spērienu diskvalificētais Pjotrs Jans atzina, ka nav vēlējies izdarīt neatļautu sitienu pretiniekam.

''Zaudējumi ir daļa no dzīves. Tā ir lieta, ar ko dažkārt nākas samierināties. Šis ir pirmais zaudējums manā MMA karjerā. Ja man bija kādam jāzaudē, vai ir kāds labāks cīkstonis par Janu? Viņš ir džentlmenis un čempions, labs puisis, kura stāsts ir lielisks,'' UFC karjerā pirmo zaudējumu komentēja Izraels Adesanja. ''Godīgi sakot, varēju uzvarēt. Viņš labāk izpildīja savu cīņas plānu un pierādīja, ka ir labāks astoņstūrī. Tas arī viss. Viens otru respektējam un katrs sevi labi apliecinājām. Nejūtos salauzts, es vienkārši ienīstu zaudēt. Nejūtos tā, ka Blahovičs astoņstūrī būtu mani pazemojis. Uzskatu, ka lieliski apliecināju savas spējas un labi pārstāvēju savu komandu. Tagad sāksim visu no jauna. Šobrīd esmu kalnu ielejas ieplakā. Atdzimšu kā fēnikss,'' noslēdza Adesanja.

''Aizstāvēju savu jostu. Pierādīju, ka esmu īstens čempions un domāju, ka tagad visi mani respektēs. Nākamajā cīņā vairs nebūšu pastarītis, bet, godīgi sakot, šobrīd man ir vienalga. Vēlos nedaudz atpūsties un pavadīt laiku ar ģimeni. Esmu tēvs, nesen pasaulē nāca mans bērns un es neesmu ar viņu pavadījis pietiekami daudz laika, jo gatavojos cīņai. Glovers Tešeira - viņš būs mans nākamais pretinieks,'' sacīja titulu nosargājušais polis Jans Blahovičs.

Savukārt Pjotra Jana (15-2) un Aldžameina Sterlinga (20-3) titulcīņu ar diskvalifikāciju par neatļautu spērienu ar ceļgalu noslēdza krievu cīkstonis, kurš savu rīcību komentēja šādi: ''Jūs visu redzējāt. Nezinu, ko teikt. Pirms cīņas tiesnesis lielu uzmanību veltīja roku pozīcijai, kad kāds ir uz zemes vai nav. Biju pārlieku daudz fokusējies uz Sterlinga rokām un aizmirsu par kājām. Acīmredzami nevēlējos izdarīt aizliegtu spērienu.''

Izmantotie resursi:
https://mmajunkie.usatoday.com/2021...
https://mmajunkie.usatoday.com/2021...
https://mmajunkie.usatoday.com/2021...