Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Fabricio Verdums pret Kimbo Slaisu?

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Fabricio Verdums pret Kimbo Slaisu?
Fabricio Verdums un Kimbo Slais
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC cīkstonis Fabricio Verdums (Brazīlija), kurš pagaidām ir brīvais aģents, apgalvo, ka šobrīd ved pārrunas ar citu MMA federāciju „Strikeforce” par iespēju cīnīties to rīkotajā turnīrā, kurš notiks maijā. Viņa iespējamais pretinieks varētu būt bēdīgi slavenais Kimbo Slais (ASV).

Fabricio Verdums (11-4-1), kurš tiek uzskatīts par vienu no pasaules spēcīgākajiem MMA cīkstoņiem, portālam fightline.com ziņo, ka tas maijā varētu startēt „Strikeforce” turnīrā. „Šobrīd mēs vedam pārrunas par manu nākamo cīņu, kura varētu notikt maijā,” stāsta brazīliešu sportists.

Kā savu pretinieku Verdums redz bijušo ielu cīkstoni Kevinu Fergusonu jeb plašāk pazīstamu kā Kimbo Slaisu (3-1-0). „Tas ir pilnīgi iespējams, ka par manu oponentu kļūs Kimbo, jo es gribu tikties tikai ar labākajiem no manas svara kategorijas!”

Atgādinām, ka Verdums UFC pameta pēc zaudējuma, kuru cieta pret organizācijas debitantu Junioru Dos Santosu. Lai arī Verdumam šis zaudējums bija bēdīga pieredze, viņš startējot UFC ir arī ticis pie skaistām uzvarām pat pār tādām MMA autoritātēm kā Gabrielu Gonzaga (10-3-0), Alisteru Overēmu (29-11-0), Aleksandru Jemeļjaņenko (14-3-0) un Brendonu Veru (9-3-0). Pat cīņā ar pasaules TOP 5 „faiteri” Andreju Arlovski tas nocīnījās visus atvēlētos raundus un zaudēja tikai pa punktiem.

Savukārt Kimbo Slais savu popularitāti ieguva pateicoties internetā izvietotajiem video ierakstiem, kuros bija redzamas viņa ielu cīņas. Šie video viņam nodrošināja pasaules slavu. Kļūdams par superzvaigzni Slais nolēma pievērsties profesionālajam cīņu sportam. Kimbo pat savu MMA cīkstoņa karjeru sāka ar trim skaistām uzvarām, kas pacēla skandalozo amerikāni vēl augstākās slavas virsotnē. Taču viņa neuzvaramā statuss krita 2008.gada aprīlī, kad slavenais kauslis jau četrpadsmitajā sekundē ar smagu nokautu zaudēja vidusmēra UFC cīkstonim Setam Petrucelli.

Izmantotie resursi:
sherdog.com
fightline.com

     [+] [-]

, 2009-03-07 01:49, pirms 15 gadiem
Opā! Nevisai man patīk cīņas pēc MMA noteikumiem, taču šitas varētu būt interesanti!

     [+] [-]

, 2009-03-07 11:13, pirms 15 gadiem
Nu Setam Petrucelli nedaudz paveicaas tajaa ciinjaa, diezvai naakoshajaas buutu taads pats iznaakums

     [+] [-]

, 2009-03-09 20:07, pirms 15 gadiem
EchS - Fabricio Werdums ir nesalīdzināmi augstāka līmeņa nekā Petruzeli un par Slaisu vispār nerunāsim
99%, ka Kimbo kritīs.

     [+] [-]

, 2009-03-17 23:38, pirms 15 gadiem
kimbo 0 iespeeju pret verdumu.......zeel ka verdums vairaak neciiniisies ufc