Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Jemeļjaņenko tomēr cīnīsies ar Bārnetu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jemeļjaņenko tomēr cīnīsies ar Bārnetu
Džošs Bārnets un Fjodors Jemeļjaņenko
Foto: sherdog.com

1.augustā Anahaimā (ASV) MMA cīņu šova „Affliction M-1 Global “Trilogy”” ietvaros notiks ilgi gaidītā supercīņa starp pasaules spēcīgāko MMA cīkstoni Fjodoru Jemeļjaņenko (Krievija) un citu pasaules elites cīkstoni, amerikāni Džošu Bārnetu.

„Šī ir tā cīņa, kuru gaida daudzi – gan prese, gan sporta līdzjutēji. Lai arī esam draugi, šai cīņai mēs noskaņojamies ļoti nopietni. Šī būs smaga kauja. Mēs viens pret otru kā cīkstoņi izjūtam lielu cieņu. Domāju, ka šis mačs līdz šim laikam ir gaidītākais no visām citām MMA smagā svara cīņām,” izteicās Džošs Bārnets (24-5-0).

„Gribu pateikties Džošam, jo viņš ir draugs – īsts draugs. Esmu ļoti laimīgs, ka mēs varēsim tikties ringā un visiem uzdāvināt skaistu šovu,” labus vārdus veltīja savam draugam un nākamajam pretiniekam Fjodors Jemeļjaņenko (30-1-0).

Atgādinām, ka Fjodors Jemeļjaņenko ir pasaules čempions MMA smagajā svarā „WAMMA” versijā un ir atzīts par pasaules spēcīgāko MMA atlētu neatkarīgi no svara kategorijas. Fjodora trofeju skapī stāv arī vairāki pasaules, Eiropas un Krievijas čempiona tituli kaujas sambo, kas ir krieva pamatdisciplīna. Viņa MMA cīkstoņa statistikā ir ierakstīts tikai viens zaudējums, vienīgo neveiksmi piedzīvojot pret Tsujoši Kohsaka (26-18-2).

Savukārt, Džošs Bārnets ir bijušais profesionālais vrestleris un UFC čempions smagajā svarā, kurš vēsturē iegājis kā jaunākais smagā svara čempions 2002. gadā uzvarot MMA leģendu Rndiju Kotjuru. Taču tajā pašā gadā Bārnetam tituls tika atņemts, jo viņa organismā tika atklāta steroīdu klātbūtne. Amerikānis savā karjerā piedzīvojis piecus zaudējumus, trīs no tiem pret Mirko „Krokopu” Filipoviču (24-6-2). Bārnets pēdējo reizi ringā kāpa šī gada janvārī, uzvarot Gilbertu Aivelu (35-13-1).

Izmantotie resursi:
sherdog.com

     [+] [-]

, 2009-06-05 09:15, pirms 15 gadiem
domaju fedors piesitis purnu savam draugam!!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2009-06-05 09:17, pirms 15 gadiem
Tsujoši Kohsakam fedors pec tam revansejaas!!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-05 09:22, pirms 15 gadiem
kohsaka vinam parsita uzaci ar elkoni !!!! un arsti neatlava turpinaat cinu!!!

     [+] [-]

, 2009-06-27 12:37, pirms 15 gadiem
Vareetu buut laba cinja, cerams ,ka radis pa TV kkur. Uz fjodoru jau vienmer var skatities un brinities.

     [+] [-]

, 2009-07-11 22:08, pirms 15 gadiem
un arī vienīgais zaudējums Fjodoram pat nebij nekāds zaudējums, vienkārši bij pārsista uzacs, ja nemaldos, un tāpēc pārtraucs cīņu