Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2990, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunie cīkstoņi izcīnīja zeltu un sudrabu taiboksa pasaules čempionātā Bangkokā

Rolands Eliņš

Latvijas jaunie cīkstoņi izcīnīja zeltu un sudrabu taiboksa pasaules čempionātā Bangkokā
Publicitātes foto

No 5. līdz 12. decembrim Bangkokā notika masveida pasaules čempionāts taiboksā. Piedalījas vairāk nekā tukšoti dalībnieku no 68 valstīm. Šogad no Latvijas uz cīņām atlidoja “Top Ring Latvia” pārstāvji Maksims un Staņislavs Prokofjevi, informē portals Balticevents.info.

Maksima svara kategorijā līdz 40 kg 12-13 vecumā bija astoņi cīkstoņi. Tehniski uzvarēja visus pretiniekus un finālā tikās ar sportistu no Beļģijas. Smagā cīņā Maksims Prokofjevs izcīnīja uzvaru un kļuva par pasaules čempionu.

Staņislavam savukārt svarā līdz 48 kg 14-15 vecuma grupā bija 10 pretinieku. Viss bija sekmīgi līdz pēdējai fināla cīņai, kur Prokofjevam neizdevās izcīnīt uzvaru pret Taizemes čempionu. Staņislavs Prokofjevs jau otro reizi kļuva par pasaules čempionāta sudraba medaļas ieguvēju. Pirmo savu sudraba medaļu sportists ieguva Antālijā pasaules čempionāta ietvaros.

"Prokofjevi ir vienīgie, kuri pārstāvējuši mūsu valsti šajā līmenī. Tādu rezultātu pasaules čempionātos Latvijas vēsturē neviens līdz šīm nav paveicis. Mēs aktīvi trenējamies pat tādos grūtos apstākļos, kas tagad notiek pasaulē, un vienkārši ejam uz priekšu, lai sasniegtu savus mērķus," pastāstīja galvenais treneris Ruslans Okurļaks.