Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2989, Did:0, useCase: 3

Cīkstonis Tumarevičs Eiropas U-17 čempionātā zaudē cīņā par bronzu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Cīkstonis Tumarevičs Eiropas U-17 čempionātā zaudē cīņā par bronzu
Aleksandrs Tumarevičs. Foto: Ekrānšāviņš.

LETA. Latvijas sportists Aleksandrs Tumarevičs otrdien Tirānā svinēja divas uzvaras Eiropas U-17 čempionāta grieķu-romiešu cīņā gandarījuma turnīrā, taču piekāpās izšķirošajā cīņā par bronzu.

Tumarevičs svara kategorijā līdz 65 kilogramiem gandarījuma turnīrā vispirms ar 9:0 sagrāva izraēlieti Amiru Radzibobu, bet pēc tam ar 6:1 pārspēja Moldovas sportistu Oktaviānu Černecki.

Izšķirīgajā cīņā par medaļu Tumarevičs ar 0:8 atzina neitrālā sportista Zaura Beslekojeva pārākumu.

Jau ziņots, ka Latvijas cīkstonis pirmdien kvalifikācijas cīņā ar 9:0 pārspēja Austrijas sportistu Noā Valderu, bet astotdaļfinālā ar 0:9 atzina Armēnijas sportista Petrosa Aškarjana pārākumu.

Aškarjans pēc cīņas ar Latvijas sportistu svinēja uzvaru arī divās nākamajās cīņās, iekļūstot finālā. Tas deva iespēju turpināt cīņu par bronzas medaļām arī Tumarevičam.

Otrdien uz paklāja devās arī Arturs Ķervis, kurš svara kategorijā līdz 71 kilogramam kvalifikācijas cīņu ar slovēni Mitju Ceneru aizvadīja neizšķirti (2:2), taču uzvarēja, pateicoties papildrādītājiem.

Astotdaļfinālā viņš ar 0:8 atzina armēņa Gora Hačatrjana pārākumu.

Latvijas cīkstoņa tālākais liktenis bija atkarīgs no Hačatrjana, kurš tomēr zaudēja pusfināla cīņā un liedza latvietim iekļūt gandarījuma turnīrā cīņā par bronzu.

Latviju šajās sacensībās brīvajā un grieķu-romiešu cīņā pārstāv deviņi sportisti.

Eiropas U-17 čempionāts beigsies svētdien.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-06-13 21:45, pirms 11 mēnešiem
Bļģ, zaudēja krievam... Tumarevičam mākamais uznāciens uz paklāja Čakšas kabinetā!