Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Jemeļjaņenko uzveic Džaidīpu un nopelna 2,5 miljonus dolāru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jemeļjaņenko uzveic Džaidīpu un nopelna 2,5 miljonus dolāru
Fjodors Jemeļjaņenko
Foto: sherdog.com

Ar uzvaru pirmajā raundā pār indiešu kikbokseri Singu Džaidīpu (2-1) pēc trīs gadu ilgas pauzes cīņu apritē atgriezās krievu smagā svara MMA cīkstonis Fjodors Jemeļjaņenko (35-4), kurš par šo maču saņēma 2,5 miljonus ASV dolāru.

Trīsdesmit deviņus gadus vecais Fjodors “Pēdējais Imperators” Jemeļjaņenko, pēc vairāku gadu klusēšanas, šogad paziņoja, ka vēlas atgriezties ringā, kas, protams, bija milzīga sensācija.

Teorētiski tādas klases sportistam kāds ir Fjodors vajadzētu sisties zem pasaules lielāko organizāciju karogiem, kur mīt planētas paši spēcīgākie atlēti, taču Jemeļjaņenko izdomāja noslēgt līgumu uz divām cīņām ar kādreiz vadošās MMA organizācijas PRIDE īpašnieka Nabujuki Sakakibara jaunizveidoto “Rizin FF”.

Debija šīs jaunās organizācijas rindās priekš krievu smagsvara notika šodien Japānā, kur viņš dūres krustoja ar japāņu izcelsmes indiešu kikbokseri Singu Džaidīpu, kura skaļākā uzvara kikboksā ir uzvara pār Sergeju Haritonovu.

Taču Jemeļjaņenko nav Haritonovs un MMA nav kikbokss. Džaidīps, kurš pirms šī mača bija aizvadījis vien divas MMA cīņas, uz Jemeļjaņenko fona izskatījās kā iesācējs. Sportisti nedaudz apmainījās ar sitieniem kājās, bet tad Fjodors nogāza pretinieku zemē un, sitot zemē guļošo indieti, izcīnīja uzvaru ar tehnisko nokautu.

Interesanti, ka par šo tā dēvēto cīņu Fjodors Jemeļjaņenko algas čekā saņēma 2,5 miljonus ASV dolāru. Galvenais, ka Fjodoram pēc līguma nosacījumiem ar “Rizin FF” šīs organizācijas rindās jāaizvada vēl viens mačs par ko viņš saņems tikpat lielu naudas summu. Taču cerams, ka uz nākamo cīņu organizatori viņam piemeklēs atbilstošas klases pretinieku.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...

  +1 [+] [-]

, 2015-12-31 21:29, pirms 9 gadiem
paskatījos vairākas cīņas. Cirks.
Slēpts komentārs: kirilenko472

     [+] [-]

, 2015-12-31 22:25, pirms 9 gadiem
kirilenko472 rakstīja: Tu pats es cirks. Aizei izaicini viņu, viņš tev parādis cirku.
haaahahahahahaaahaha

  -2 [+] [-]

, 2016-01-01 02:29, pirms 9 gadiem
ZIgmar Tu šokā olas , izdari Kko normālu dzīvē!

  +1 [+] [-]

, 2016-01-01 05:38, pirms 9 gadiem
ko jus te muldat, cilvekam 3 gadi nebija cinas. savulaik Tayson, pec atgriesanas uzreiz ar Lenoksu kaujas? Tas ir normali. Un vel, dauziem pasaules meroga fighteriem ir savi kontrakti, nevar ta uzreis visu organizet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-01-01 20:10, pirms 9 gadiem
'' sitot zemē guļošo indieti''

pretty russian if you ask me

     [+] [-]

, 2016-01-01 22:06, pirms 9 gadiem
"Džaidīps, kurš pirms šī mača bija aizvadījis vien divas MMA cīņas, uz Jemeļjaņenko fona izskatījās kā iesācējs."

Divas cīņas pa žižņi ir iesācēju līmenis, bet nu, ja pareizi saprotu PRIDE bijušais prezidents rīko, tad bez cirka nekādi. Droši var noskatīties iesvēršanos Bobam Sapam supersmagsvaru cīņā.

Būtu forši Fjodoru redzēt pret kaut Muhamedu Lavālu. Vismaz kaut cik atpazīstams un kaut kāda kārtīga kalibra cīkstonis.

  +2 [+] [-]

, 2016-01-01 22:11, pirms 9 gadiem
Bet reāli - 2,5 miljonu dolāru samaksa. Tas ir viss, kas jāzin par šo cīņu.

     [+] [-]

, 2016-01-16 11:36, pirms 9 gadiem
zigmārs112 rakstīja: haaahahahahahaaahaha
ko smej bērniņ pats izietu ringā apkakātu sev olas