Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bens Askrens One FC rindās debitē ar uzvaru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bens Askrens One FC rindās debitē ar uzvaru
Bens Askrens
Foto: sherdog.com

Bijušais organizācijas Bellator pusvidējā svara čempions Bens Askrens (13-0-0) Āzijas lielākās MMA organizācijas One FC rindās debitējis ar uzvaru, pirmajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveicos Azerbaidžānas sportistu Bahtijaru Abasovu (11-3-0).

Pirms gada šķīrās divdesmit deviņus gadus vecā Bena Askrena ceļi ar Bellator, kuras rindās sportists kļuva par pasaules čempionu un šo titulu spēja nosargāt četrās aizstāvības cīņās pēc kārtas.

Kļūstot par brīvo aģentu Askrens cerēja pievienoties UFC, taču pasaules lielākā MMA organizācija nebija ieinteresēta ar amerikāņa pakalpojumiem.

Bens pretēji tam, lai atgrieztos Bellator rindās izlēma pievienoties Āzijas lielākajai MMA organizācijai One FC.
Viņa debija šajā organizācijā notika vakar cīņu šova „One FC 16 - Honor and Glory”, kurā viņš dūres krustoja ar Bahtijaru Abasovu.

Šajā cīņā nekādi pārsteigumi nenotika, Askrens kārtējo reizi nodemonstrēja savas lieliskās graplinga iemaņas un jau pirmā raunda izskaņā uzveica azerbaidžāni ar žņaugšanas paņēmienu. Priekš amerikāņa šī bija trīspadsmitā uzvara trīspadsmit aizvadītajās cīņās.

„Neviens kukainis neiet zirnekļa tīklā, jo zina, ka tur zirneklis uzvarēs. Par ko viņš vispār domāja?” pēc cīņas savu neizpratni neslēpa 2008. gada Olimpisko spēļu dalībnieks brīvajā cīņā Bens Askrens, kurš nesaprot kāpēc Abasovs pats izvēlējās cīnīties parterā.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...