Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džudistam Osnačam sudraba medaļa Pasaules cīņas mākslu spēlēs

Jānis Pārums

Džudistam Osnačam sudraba medaļa Pasaules cīņas mākslu spēlēs
Vladimirs Osnačs
Foto: lspa.lv

Latvijas džudists Vladimirs Osnačs izcīnīja sudraba medaļu Pekinā notiekošajās pirmajās Pasaules cīņu mākslu spēlēs, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Džudo federācija.

Pirmajā cīņā Osnacš guva tīro uzvaru par Francijas džudistu Maeļu le Normanu. Ar tīrām uzvarām Latvijas džudists pārspēja arī nākamus pretiniekus Juntao Vangu no Ķīnas un austrieti Francu Birkfellneru, bet pusfinālā pārspēja japāni Juki Deguči. Vienīgo zaudējumu šajā turnīrā Osnačs piedzīvoja finālā, cīnoties ar citu japāni Masaru Momose. Šī pasākuma ietvaros džudo sacensības ir notikušas tikai vienā svara kategorijā – absolūtajā, kurā var piedalīties sportisti ar jebkuru svaru.

Kopumā Pasaules cīņu mākslu spēlēs ietvaros notiek sacensības 13 cīņu veidos, kurās piedalās 98 pasaules valstu pārstāvji. Grandiozā notikuma patrons ir Starptautiskā olimpiskā komiteja, bet atklāšanas ceremonijā piedalījās slavenais MMA cīkstonus Fjodors Jemeļjaņenko un aktieris Džekijs Čans.

  +4 [+] [-]

, 2010-08-30 17:23, pirms 14 gadiem
Malacis ta tik turpinat

Nakamo es gaidu Zeltu

Redzat latveishi nemaz nav miikstie

  +2 [+] [-]

, 2010-08-30 17:24, pirms 14 gadiem
Vai tas ir slavenā Aleksandra Osnača dēls?
Ja gribat normālus trenerus, tad iesaku JiuJitsu vai arī Satori Pirmie gan vairāk specializējas uz praktisko, kaujas mākslu, otrie - varat cerēt arī uz Olimpic games

     [+] [-]

, 2010-08-30 20:17, pirms 14 gadiem
Agraak bija wiens labs trenneris Anatolijs Orlovs