Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dos Santos: „Revanša cīņa ar Velaskezu var beigties ātrāk kā pirmā”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dos Santos: „Revanša cīņa ar Velaskezu var beigties ātrāk kā pirmā”
Juniors dos Santos (no kreisās) un Keins Velaskezs svēršanās procedūras laikā
Foto: sherdog.com

Pirms rītdien gaidāmā titula mača pret meksikāni Keinu Velaskezu (10-1-0), patreizējais UFC smagā svara čempions, brazīlietis Juniors Dos Santos (16-1-0) ārzemju masu medijiem komentējis savu gatavību šai cīņai, kā arī devis prognozi mačam starp Alisteru Overīmu (36-11-0) un Antonio Silvu (17-4-0).

„Revanša cīņai pret Velaskezu es gatavojos Brazīlijā. Daļa sagatavošanās, tieši sākuma posms, notika Sanpaulu. Gatavojos futbola kluba „Corinthians” akadēmijā. Pirmkārt esmu šī kluba fans, otrkārt tur ir laba bāze. Otro sagatavošanās posma daļu aizvadīju Salvadorā. Es tur dzīvoju un tāpēc man patīk tur trenēties,” pavēstīja divdesmit astoņus gadus vecais Juniors dos Santos.

„Sagatavošanās posma ietvaros man bija ļoti daudz treniņi ar dzelzi. Esmu nedaudz uzņēmis muskuļu masu. Domāju, ka tas neietekmēs uz manu ātrumu, par cik uzņēmis esmu tikai pāris kilogramu. Esmu kļuvis spēcīgāks, pieredzes bagātāks, tāpēc šoreiz Keinam Velaskezam stāv priekšā cīņa ar daudz bīstamāku pretinieku.”

Brazīliešu smagsvars Dos Santos, kurš pirmajā cīņā uzvarēja Velaskezu pirmajā raundā ar tehnisko nokautu, prognozē, ka revanša mačs var beigties vēl ātrāk kā pirmais mačs: „Noteikti, ka uz revanšu Keins nāks ar labi sagatavotu stratēģiju, mēģinās mani nogāzt, taču esmu tam gatavs un atkal viņu nokautēšu. Manuprāt cīņa var beigties tik pat ātri kā pirmā. Nav nekā neiespējama, it īpaši smagajā svara divīzijā.”

„Ja ieraudzīšu, ka Velaskezs atvērsies, tad obligāti izmantošu šo momentu un noteikti, ka šī divkauja beigsies pat ātrāk kā pirmā. Viennozīmīgi, Keins ir pelnījis šo titula cīņu par cik viņa karjerā ir tikai viens zaudējums, pie tam to sagādāju es. No vienas puses šis titula mačs priekš viņa ir laba izdevība, no otras puses nē, jo ja viņš zaudēs, nonāks rindas beigās uz nākamo titula cīņu. Parasti tas kurš divreiz piekāpjas čempionam maina svara kategoriju. Redzēsim kā tas būs ar Velaskezu.”

Čempions padalījās arī ar savu prognozi februārī gaidāmajai cīņai starp Alisteru Overīmu un Antonio Silvu: „Jutīšu līdzi Silvam, jo viņš ir mans draugs. Bet, ja uzvarēs Overīms un UFC lems mani savest kopā ar viņu, tad izdarīšu visu, lai aizvērtu viņam muti.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

Kurš uzvarēs šajā divkaujā?

  • 30

  • 23


  +1 [+] [-]

, 2012-12-29 12:12, pirms 12 gadiem
ļoti ceru, ka nebeigsies tik ātri.

     [+] [-]

, 2012-12-29 20:05, pirms 12 gadiem
Kāds zin cikos sākas pēc Latvijas laika?

     [+] [-]

, 2012-12-29 20:16, pirms 12 gadiem
valtersmc rakstīja: Kāds zin cikos sākas pēc Latvijas laika?
5 no rīta.