Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Rene Nazare parakstījis līgumu ar Bellator

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rene Nazare parakstījis līgumu ar Bellator
Rene Nazare
Foto: mmastreamed.com

Līdz šim neuzvarētais vieglā svara cīkstonis Rene Nazare (Brazīlija) parakstījis līgumu ar amerikāņu MMA organizāciju Bellator. Eksperti prognozē, ka Nazare būs viens no "Bellator Lightweight Tournament" turnīra līderiem, ziņo portāls mmajunkie.com

"Ja tu vēlies kļūt par pasaules MMA top cīkstoni, tev ir jāpilnveidojas. Tev jābūt bīstamam gan kājās, gan parterā," pārliecināts Rene Nazare (7-0-0).

"Es vēlos cīnīties ar pasaules labākajiem. Lai kļūtu par labāko, jācīnās ar labākajiem. Gribu kļūt par Bellator čempionu, tas ir mans mērķis. Esmu gatavs cīnīties ar Ediju Alvarezu!"

Jāpiemin, ka Nazare 2004. gadā ar uzvaru pār Tiago Silvu. Kopš debijas mača viņš aizvadījis vēl sešas cīņas un arī tajās izcīnījis uzvaras. Pagaidām pēdējā cīņa Rene bijusi šā gada 2. aprīlī, kad tehnisko nokautu tika uzveikts Luizs Azeredo.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...