Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

„TM fighting team” jauna mājas lapa

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

„TM fighting team” jauna mājas lapa
Foto: tmfight.com

Jau divas dienas apmeklētājiem ir pieejama jaunā cīņu sporta komandas „TM fighting team” mājas lapa. Jaunā lapa, kura atrodas jau ierastajā adresē HOME, ir saturiski bagātāka, ar plašāku informatīvo un vizuālo materiālu, kurš regulāri tiks papildināts.

Lapa veidota tā, lai cilvēki varētu vieglāk uzzinātu jaunumus par cīņas sporta aktualitātēm un pirmie zinātu par „TM fighting team” sportistu gaitām uz pašmāju un ārzemju ringiem, kā arī par „TM fighting Grand Prix” pasākumiem „Arēnā Rīga”.

Šī mājas lapa piemērota arī sporta menedžeru un cīņas šovu organizatoru vajadzībām, kuri viegli var uzzināt nepieciešamo informāciju par sportistiem, atrast viņu statistiku, kā arī noskatīties viņu iepriekšējo cīņu video.

Jaunā „TM fighting team” mājas lapa ir modernāka un dizainiski labāk pārskatāma. Tiesa, vēl joprojām noris tās uzlabojumi un papildinājumi un viņa kļūs arvien labāka.

Lapas izveidotājs ziņo, ka vecās versijas „TM fighting team” labu vidēji dienā apmeklējuši ap 1000 cilvēku. Un kas ir interesanti, lapu tmfight.com apmeklē arī interneta lietotāji no citām valstīm, piemēram, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Polijas, Gruzijas, Vācijas, ASV utt. Lapas uzturētāji cer dienas apmeklētāju skaitu palielināt vismaz uz pusi, kas tiks panākts ar regulāru informācijas papildināšanu.

Izmantotie resursi:
HOME