Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Karatē izlasei veiksmīgs starts pasaules čempionātā

Jānis Celmiņš

No 21. līdz 25. novembrim Parīzē notika 21. pasaules karatē čempionāts (WKF). Sacensības pulcēja 113 valstis, pa vienam sportistam kategorijā no katras valsts.

Latviju čempionātā pārstāvēja seši sportisti – Kalvis Kalniņš, Ruslans Sadikovs, Andrejs Ozerovs, Nikolajs Bodrovs, Kirils Membo un Maksims Lupiks, kopā ar Latvijas karatē izlases treneri Maksimu Ivančikovu.

Kirils Membo kategorijā KATA uzvarēja 1. aplī, bet vēlāk zaudēja Vācijas sportistam.

Kategorijā kumitē līdz 84 kg sporta kluba “IPPON.LV” treneris un sportists Andrejs Ozerovs pirmajā aplī zaudēja Francijas pārstāvim, kurš vēlāk ieguva pirmo vietu. Turnīrā par 3. vietu Andrejs uzvarēja Kataras un Krievijas sportistus, bet zaudēja Azerbaidžānas pārstāvim (3.vieta). Rezultātā mūsu sportistam augstā 7. vieta.

Ruslan Sadikovs pirmajā cīņā uzvarēja sportistu no Madagaskaras, tomēr tālāk zaudēja Alžīras pārstāvim, kurš rezultātā ieguva 3. vietu.

Nikolajs Bodrovs pirmajā cīņā zaudēja sportistam no Dominikānas Republikas un izstājās no sacensībām.

Viesn no čempionāta favorītiem Kalvis Kalniņš pirmajā aplī pēc neizšķirta rezultāta zaudēja ar šaubīgu tiesnešu lēmumu sportistam no Venecuēlas un izstājās no turnīra.

Komandu kumitē Latvijas izlase (Maksims Lupiks, Kalvis Kalniņš, Ruslans Sadikovs, Nikolajs Bodrovs, Andrejs Ozerovs) pirmajā aplī cīnījās pret vienu no favorītiem – Vācijas izlasi. Sīvā cīņā mūsu komanda zaudēja un izstājās no sacensībām. Vācijas izlase apstājās soli no fināla un ieguva 5.vietu.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-26 12:30, pirms 12 gadiem
skolā rakstnieciņ esi gājis? te nesakarīgi veidoti teikumi un informācija tik skopa.