Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džo Vorens trīs raundu cīņā uzveic L.C. Deivisu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džo Vorens trīs raundu cīņā uzveic L.C. Deivisu
Džo Vorens
Foto: sherdog.com

Kārtējo uzvaru izcīnījis divkārtējais organizācijas “Bellator” vieglākā svara čempions amerikānis Džo Vorens (13-4-0), kurš trīs raundu piecu minūšu cīņā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzveicis La Karvasu “L.C.” Rašadu Deivisu (23-7-0).

Šā gada martā trīsdesmit astoņus gadus vecais Džo Vorens piekāpās Markosa Galvao (17-6-1) priekšā un zaudēja sev piederošo “Bellator” vieglākā svara čempiona jostu.

Lai arī Vorens vairs nav tas jaunākais, viņš vēl joprojām cer atgūt savu čempiona jostu un trešo reizi karjerā kāpt “Bellator” čempiona tronī. Vakarnakt viņš spēra pirmo soli pretī čempiona kronim un uzveica L.C. Deivisu.

Cīkstoņi cīņu būrī aizvadīja visus trīs piecu minūšu raundus, kuros katrā raundā dominēja Vorens. Cīņas izskaņā, kura beidzās pēc punktiem, visi trīs sānu tiesneši ar vienbalsīgu lēmumu (30-27, 30-27 un 30-27) uzvaru atdeva Džo Vorenam, kurš, pateicoties šim panākumam, rehabilitējās pēc zaudējuma Markosam Galvao.

“Šī bija ļoti svarīga cīņa,” uzreiz pēc uzvaras apgalvoja Vorens. “Galvao bija ļti spēcīgs pretinieks, taču man vajadzēja uzvarēt. Esmu laimīgs, ka man tas izdevās. Ceru, ka drīzumā man tiks dota vēl viena iespēja pacīnīties par Bellator titulu.”

“Bellator 143” rezultāti:

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Joe WarrenL.C. Davisdecision (unanimous)35:00
2.Kendall GroveJoey BeltranTKO (punches)32:27
3.Emmanuel SanchezHenry Corralesdecision (split)35:00
4.Vinicius QueirozEwerton Teixeirasubmission (arm-triangle choke)24:00
5.Abdul Razak AlhassanBryce MejiaKO (punch)11:26

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...