Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bijušais UFC čempions Mets Serra aiziet no sporta

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bijušais UFC čempions Mets Serra aiziet no sporta
Mets Serra
Foto: urdirt.com

Bijušais UFC vidējā svara čempions Mets Serra (11-7-0), kurš pēdējo reizi ringā kāpis 2010. gadā, beidzot izlēmis oficiāli kārt boksa cimdus uz nagliņas un pievērsties savu audzēkņu trenēšanai, ziņo sherdog.com

„Ļoti grūti runāt par to… Šī ir viena no lietām, ko vienmēr grūti izteikt skaļi, bet patiesībā viss ir jau izlemts. Vēlējos aizvadīt atvadu maču „Madison Square Garden” , taču tas nenotiks. Grūti ir atkāpties, jo savā dzīvē nekad to neesmu darījis,” negribīgi no aktīvā sporta atvadījās Mets Serra.

„Es patiešām domāju, ka jāmet miers sportam. Man drīz būs 39 un nesen man tika izņemta viena riba un drīz man piedzims jau trešais bērns. Manis vadītā cīņas skola plaukst un zeļ, ko man darīt cīņas laukumā? Nē, es nekad necīnītos tikai naudas dēļ!”

„Slava, tā ir narkotika. Lūk kur arī problēma. Tikai tagad saprotu kāpēc daudzi čaļi nespēj aiziet no lielā sporta.”

Mets Serra par UFC vidējā svara čempionu tika kronēts 2007. gadā, pirmajā raundā ar nokautu uzvarot patreizējo šīs jostas īpašnieku Džordžu Santpjēru (24-2-0). Neskatoties uz to, ka revanša cīņā UFC tituls atgriezās Santpjēra rokās, Serra skatītāju atmiņā palicis kā pēdējais sportists, kuram izdevies uzvarēt slaveno kanādieti, kas tolaik bija savā labākajā formā.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...